Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині злочинне угруповання постане перед судом за виготовлення та продаж фальсифікованих продуктів

На Дніпропетровщині злочинне угруповання постане перед судом за виготовлення та продаж фальсифікованих продуктів

П’ятеро фігурантів створили власний вебсайт, де збували фальсифіковану сировину для виготовлення продуктів харчування. Контрафакт видавали за відомі українські бренди. Минулого року правопорушники виготовили 200 тон підробної продукції вартістю понад 5,5 мільйонів гривень.

Управління протидії кіберзлочинам у Дніпропетровській області спільно зі слідчими поліції регіону, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, припинили діяльність злочинної групи осіб, яка виготовляла та продавала фальсифіковані продукти харчування з незаконним використанням знаку для товарів та фірмового найменування відомих українських виробників.

Зловмисники створили власний Інтернет-магазин, де рекламували та продавали підроблену продукцію. Фігуранти зареєстрували кілька фіктивних підприємств для імітації законності діяльності та можливості укладання договорів щодо поставки контрафактної продукції.

Минулого року у підпільних цехах правопорушники виготовили понад 200 тонн фальсифікованої продукції на суму понад 5,5 мільйонів гривень.

П’ятьом фігурантам групи було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування завершено. Матеріали справи разом з обвинувальним актом скеровано до суду для прийняття рішення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (04.08.20 07:34): Точно нас считают полными отстающих и людьми. Наехали одни производители на других у них внутренние разборки по факту конкуренции. Зачем писать неточно информацию. Заказ. Відповісти | З цитатою
гость  (03.08.20 22:29): после прочтения данного опуса не покидает ощущение, что даже сама статья представляет собой фальсификат Відповісти | З цитатою
житель  (03.08.20 18:40): и где название продуктов и что подделывали ? покупайте дальше изъятия не произошло. Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (03.08.20 17:00): А где название сайта?
Где изъятие товаров в торговых сетях?
Люди продолжают покупать фальсификат в магазинах.
Відповісти | З цитатою
Ч  (03.08.20 16:20): Что изготавливали? Колбасу, кашу, сахар, икру, водяру или шЫкАлад? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
врач  (03.08.20 16:11): какие продукты это все лепет сивой кобылы название марок продукты надо отвечать за то что пишеш Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті