Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 04 июня 2024
17:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинская флотилия юных моряков начала сезон летней практики

Днепродзержинская флотилия юных моряков начала сезон летней практики
krakov.ru
Дніпродзержинська Флотилія юних моряків та річковиків розпочала сезон літньої плавпрактики та змагань. Про це повідомило інформагентство «Придніпров’я» з посиланням на директора Дніпродзержинської Флотилії Сергія Смішка.

Протягом навчального року курсанти Флотилії вивчали морські дисципліни, а під час канікул мають практично засвоїти навички та знання. Плавпрактика та змагання проходитимуть у червні в три етапи — по 10 днів кожна зміна. Курсанти закріплюватимуть знання з самостійного керування шлюпками на веслах і під парусом, в'язання морських вузлів, змагатимуться у плаванні. На теплоході Флотилії вивчатимуть лоцію та судноводіння. У липні команда Флотилії братиме участь у Всеукраїнському зльоті клубів юних моряків у Харкові, кращі курсанти наприкінці липня поїдуть на відпочинок до Криму.

Дніпродзержинська Флотилія юних моряків та річковиків заснована у 1964 році, на базі Флотилії майже 200 курсантів вивчають навички всіх технічних спеціальностей річкового та морського флоту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте