Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
22:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську затверджено заходи з організації торговельного обслуговування населення у літній та осінній періоди 2009 року

У Дніпродзержинську затверджено заходи з організації торговельного обслуговування населення у літній та осінній періоди 2009 року
andreev.org
Виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив заходи з організації торговельного обслуговування населення у літній та осінній періоди 2009 року.

Рішення прийняте з метою своєчасної підготовки підприємств, що здійснюють роздрібну торгівлю у літній та осінній періоди; поліпшення торговельного обслуговування населення; захисту споживчого ринку від неякісних та небезпечних товарів; створення максимальних зручностей для покупців; ліквідації стихійної торгівлі на території міста.

Рішенням затверджено дислокацію об'єктів роздрібної торгівлі (низькотемпературних лотків-прилавків, столиків для продажу морозива та безалкогольних напоїв), за якою у Баглійському районі передбачено розміщення 31 об'єкту роздрібної торгівлі, у Дніпровському — 17, у Заводському — 27.

Контролюючим органам, представникам районних у місті рад рекомендовано систематично здійснювати спільні перевірки щодо дотримання суб'єктами підприємницької діяльності вимог цього рішення та належного санітарного стану територій, прилеглих до об'єктів торгівлі.

Рішенням заборонено здійснювати на території міста в осінній період виносну торгівлю баштанними культурами.

У Дніпродзержинську працюють 395 магазинів, 297 об’єктів громадського харчування, 596 підприємств роздрібної торгівлі, 14 ринків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті