Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
19:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Історико-культурний фестиваль «Мамай-fest» у Дніпродзержинському музеї історії міста

Історико-культурний фестиваль «Мамай-fest» у Дніпродзержинському музеї історії міста
mamayfest.at.ua
3-6 червня у Дніпродзержинському музеї історії міста під патронатом міського голови Ярослава Корчевського проходитиме ІІ історико-культурний фестиваль «Мамай-fest».

Про це повідомила директор Дніпродзержинського музею історії міста Наталія Буланова на брифінгу, який відбувся у приміщенні музею за участю міського голови.

За програмою фестивалю 3 червня відбудеться презентація виставки Ореста Скопа «Козак Мамай», відкриття виставки «Запорізьке козацтво у сучасному мистецтві», виступ фольклорного гурту «Арт-вертеп».

У наступні дні фестивалю відбудеться свято української вишиванки за участі майстринь народної творчості, зустріч з мамаєзнавцем Станіславом Бушаком, концерт кобзарського співу Тараса Компанійченка, підведення підсумків конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня».

У рамках фестивалю відбудеться презентація історико-художнього видання «Кам'янські етюди в стилі ретро», літературні вечори. В останній день фестивалю, 6 червня передбачено відкриття на площі біля музею скансену — музею просто неба, де пройде свято «Зливана каша», конкурс гуморесок «Кам'янський бурлеск».

За словами Ярослава Корчевського, фестиваль «Мамай-fest», який проводиться у місті з 2008 року, є одним із найбільш масштабних інноваційних проектів Дніпродзержинського музею. Він високо оцінив роботу музею по збереженню духовної спадщини народу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті