Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть мера і 4 чиновників міськради за привласнення 1,6 млн гривень

На Дніпропетровщині судитимуть мера і 4 чиновників міськради за привласнення 1,6 млн гривень

За привласнення бюджетних коштів судитимуть учасників злочинної групи, до складу якої входили голова та посадовці однієї з міських рад Дніпропетровщини.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно п’яти учасників організованої групи, до складу якої входили посадовці однієї з міських рад, за привласнення бюджетних коштів та службове підроблення (ч.5 ст.191, ч.3 ст.28 ч.1 ст.366 КК України).

За даними слідства, голова міської ради спільно з начальником управління, головним спеціалістом міської ради та ще двома співучасниками, вступивши у попередню змову, здійснили привласнення бюджетних коштів.

Так, створивши ряд підприємств з ознаками фіктивності, учасники групи укладали з ними договори на виконання ремонту покрівель житлових будинків. Під час ремонту використовувалися матеріали, якість яких не відповідала вимогам проектів, а роботи фактично виконували особи, що не мають жодного відношення до підприємств, з якими укладалися договори. У подальшому посадовці складали акти виконаних робіт, куди вносили завідомо неправдиві відомості щодо використаних матеріалів, фактичного обсягу та вартості цих робіт.

Сума збитків від злочинної діяльності вказаних осіб становить понад 1,6 млн грн.

Довідково: санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (04.07.20 00:40): А у нас что, чиновники только перед выборами взятки берут?)) Факт налицо: кто-то устранил конкурента на предстоящих в октябре выборах... Відповісти | З цитатою
.  (03.07.20 16:43): одному дали срок 4 дня лишения свободы
этим по 5 дней дадут
во, страна, во, законы...
Відповісти | З цитатою
..  (03.07.20 13:32): Собаки лают - караван идет... Відповісти | З цитатою
Непонятно  (03.07.20 13:28): Кто на ком стоял? Или типа если суда не было, то никто и нигде не виноват. Всё как обычно - лишь бы написать или написять... Відповісти | З цитатою
вопрос  (03.07.20 13:20): так а шо за город то? Відповісти | З цитатою
№777666999  (03.07.20 13:09): А как с "Лысым",обошлось? Порешали? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
🍷  (03.07.20 13:05): Юру Алексейченко? Поймали беглеца? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті