Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулись змагання зі швидкісного підйому пожежного-рятувальника по сходовій клітині

|«« «« »» »»|

26-го червня 2020 року у місті Дніпро, по вулиці Сімферопольська, на території житлового комплексу "Panorama", відбулися змагання зі швидкісного підйому пожежного-рятувальника по сходовій клітині на 26 поверх.

Подібні змагання на Дніпропетровщині проходять вперше.

Спробувати свої сили до обласного центру прибули представники підрозділів Дніпровської, Криворізької, Кам’янської, Західно-Донбаської та Нікопольської оперативних зон Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Урочисте відкриття заходу відбулося за присутності начальника Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Андрія Кульбача. Він привітав учасників змагань та побажав спортсменам наснаги та перемоги.

У змаганнях приймали участь близько 70-ти учасників, серед яких 4-ри жінки. Умови змагань полягали у наступному, спортсмен мав піднятися на 26-й поверх будівлі за найкоротший час у повному бойовому обладунку.

За безпекою проведення змагань слідкували працівники медичної служби та волонтери Загону швидкого реагування Червоного Хреста.

За результатами змагань визначено переможців:

Серед чоловіків:
1 місце – Максим Веклич, з результатом – 3,06 хвилини;
2 місце – Пилип Поддуєв, з результатом – 3,33 хвилини;
3 місце – Валерій Мазниченко, з результатом – 3,45 хвилини.

Серед жінок:
1 місце – Надія Чикида, з результатом – 5,17 хвилини;
2 місце – Карина Хачатурян, з результатом – 5,25 хвилини;
3 місце – Тетяна Олійник, з результатом – 6,01хвилини.

Щиро вітаємо переможців змагань!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел Днепр  (27.06.20 01:11): А у нас в подъезде недавно были соревнования по спуску в лифте с умершей старушкой с 9го этажа потому что хамы захватили лестничные клетки и сделали там склады мусора и теперь с гробом по ступенькам не пройти. Кстати если эти склады мусора загорятся все люди находящиеся выше по лестнице не смогут эвакуироваться и задохнуться но правление ОСМД обложило самозахватчиков-плюшкиных небольшой взяткой и все нормально. Почему пожарные не занимаются вопросом захламления лестничных клеток мусором и обустройства там мусорохранилищ вопреки требованиям закона и техники безопасности ? Відповісти | З цитатою
этаж 26  (26.06.20 20:26): Вообще-то бегают по лестничным пролетам, а не по лестничным клеткам. Или они бегали по лестничной клетке 26 этажа? Відповісти | З цитатою
Эх...  (26.06.20 17:17): "с результатом - 5,25 минуты;
3 место - Татьяна Олейник, с результатом - 6,01хвилины." - судя по слогу, все бежали по часам, и только Т.Олейник "бігла за годинником". А то еще такое бывает:"лезла по леcтнице та впала з драбини"...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті