Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі депутат і поліцейський вибивали борг у 160 000 доларів

У Кривому Розі депутат і поліцейський вибивали борг у 160 000 доларів

У Кривому Розі поліцейські затримали групу осіб за вимагання 160 тисяч доларів США. До складу угруповання входили діючий працівник поліції та депутат райради.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Дніпропетровській області, слідчі поліції області за процесуального керівництва прокуратури Дніпропетровської області задокументували злочинну діяльність групи осіб, які заробляли на «вибиванні» неіснуючих боргів із мешканців регіону.

У ході слідства були встановлені всі учасники угруповання та її організатор – всі вони є мешканцями Кривого Рогу. Серед них – діючий працівник правоохоронного органу та депутат райради. Останні вимагали з громадянина 160 тисяч доларів США, які той, начебто, комусь заборгував. Під час зустрічей з потерпілим зловмисники неодноразово погрожували розправою та знищенням його майна.

У вівторок, 23 червня, працівники управлінь стратегічних розслідувань та внутрішньої безпеки, слідства та прокуратури за участю полку особливого призначення затримали організатора та двох учасників злочинної групи безпосередньо під час передачі частини коштів – 40 тисяч доларів США. Наразі вони затримані у порядку статті 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення їм про підозри за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

За даний злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 7-ми років.

Заходи із затримання проводилися за підтримки керівництва патрульної поліції Кривого Рогу.

Нагадаємо, що 17 червня у Кривому Розі було затримано четверо осіб за вимагання 50 тисяч доларів США від місцевого мешканця.








Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (24.06.20 13:16): до 7 лет понятие растяжимое
4 дня - это тоже до 7 лет
дайте им по 160 000 дней
а лучше доллары переведите по курсу в грн и дайте им по 4 250 000 дней
другие побоятся повторять такой трюк
но у нас же покрывают такие действия
и получат они по 4 дня
Відповісти | З цитатою
Яврей Митя  (24.06.20 13:10): Мда, свои щимят своих. Когда есть должник - фашистская росия. С рабсиян нужно долги выбивать. Причем всем дружно, ведь там суммы в триллионах $. Відповісти | З цитатою
Ре Шало  (24.06.20 12:22): Мы сказали: очень переживаем за Кривой Рог. На нас большая ответственность. Хотим, чтобы все было по закону: началась борьба с наркоторговлей, с незаконными игровыми залами, а также с незаконными пунктами приема металла. Чтобы все правоохранительные органы работали вместе. Вот и все", — заявил Корявченков. Відповісти | З цитатою
Может это  (24.06.20 12:18): Козаченко Александр Владимирович Відповісти | З цитатою
невирятно  (24.06.20 12:18): Банда полицейских, известный контрабандист...я худею от этих словосочетаний, только в моей недостране такое может быть. Відповісти | З цитатою
Перкус  (24.06.20 11:05): Юзик? Відповісти | З цитатою
Бубен  (24.06.20 10:25): Спасибо жителям Кривбасса за президента Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті