Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
08:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщину завозили контрабандні боєприпаси з РФ під виглядом металобрухту

На Дніпропетровщину завозили контрабандні боєприпаси з РФ під виглядом металобрухту

Переселенці завозили на Дніпропетровщину вражаючі елементи до бронебійним снарядів. Далі боєприпаси потрапляли на Луганщину.

За даними досудового слідства, незаконні оборудки налагодили четверо переселенців із Луганської області. На підприємствах оборонно-промислового комплексу РФ зловмисники закуповували комплектуючі до військових засобів ураження та через низку підконтрольних фірм-нерезидентів ввозили в Україну як металобрухт. Імпорт відбувався без отримання передбачених законодавством дозволів та погоджень Державної служби експертного контролю.

В Україні деталі транспортували до одного з міст Луганщини і на власних виробничих потужностях здійснювали їх переробку та повернення на оборонні підприємства країни-агресора.

Днями правоохоронці припинила на Дніпропетровщині спробу контрабанди в Україну російських військових деталей на понад 2,5 мільйона гривень.

Відбулися обшуки в офісах підконтрольних ділкам фірмах у Дніпропетровській, Харківській та Луганській областях, а також за місцями проживання учасників оборудки та їх транспортних засобах. Вилучено цифрову та обчислювальну техніку, бухгалтерську звітність фірм-імпортерів, уставні документи та печатки фірм-нерезидентів, а також інші докази, що підтверджують протиправну діяльність.

У межах провадження, розпочатого за ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Встановлюються всі обставини справи та співпраці зловмисників із підприємствами ВПК РФ та проросійськими терористами на Донбасі.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Скабичевский  (11.06.20 07:06): Спасибо редакции , вы мне подарили пять минут здорового смеха . Відповісти | З цитатою
блогер  (10.06.20 14:48): полный хохляцкий бред... эта схема приносит убыток и никто ею бы не занимался... сбу сами нарисовали себе очередное "бурное дело".. Відповісти | З цитатою
Вася  (10.06.20 14:46): Так вроде ж с Россией не торгуем?
И даже, если торгуем, как это таможня не глядя, пропускает?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті