Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'яний нікопольчанин погрожував підірвати поліцейських, які охороняють зруйнований Олексіївський міст

П'яний нікопольчанин погрожував підірвати поліцейських, які охороняють зруйнований Олексіївський міст

33-річний зловмисник перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння погрожував підірвати гранату Ф-1.

2 червня під час несення служби по охороні аварійного Олексіївського мосту через притоку Каховського водосховища до поліцейського сектору реагування патрульної поліції підійшов чоловік. Перебуваючи напідпитку зловмисник дістав із кишені предмет схожий га гранату «Ф-1» та погрожував її підірвати.

Боєприпас вилучено та направлено на експертне дослідження.

Наразі чоловіка затримало у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим Нікопольського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). Санкція статті передбачає покарання у вигляді по позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Також, під час слідчих дій встановлено, що зловмисник у 2018 році був засуджений за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пенсионер  (03.06.20 14:21): Охраняют понтоны,чтоб ночью не разобрали на металлом сознательные местные жители. Відповісти | З цитатою
блогер  (03.06.20 14:03): как угроза жизни мусору - так от 9-12 лет, а как мусора насилуют девку в полицейском участке - так мусора на песию (за наш, налогоплательщиков, счет) и объявляют пидозру... в сша негра задавили, так вся страна поднялась, а свиноедов души, насилуй, убивай - по свинарникам сидят и помои жуют... Відповісти | З цитатою
Хм  (03.06.20 13:39): Да, это атошник. На новостных сайтах уже сказано об этом (Корр, Цензор и др). Відповісти | З цитатою
ЗЫ  (03.06.20 12:54): Бывший атошник 100% Відповісти | З цитатою
Жаль  (03.06.20 12:50): Лучше бы взорвал! А теперь в тюрьме существовать! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті