Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали «мінера» обласної державної адміністрації та обласної ради

У Дніпрі затримали «мінера» обласної державної адміністрації та обласної ради

В ході обстеження приміщень жодного вибухового та небезпечного для життя пристрою виявлено не було.

Повідомлення про замінування надійшло до поліції 27 травня близько 17.00. Невідомий повідомив, що в адміністративних будівлях органів влади, розташованих на проспекті Олександра Поля, закладено 17 кілограм вибухової речовини та найближчим часом станеться вибух.

На місце події виїхали поліцейські разом з працівниками вибухотехнічної служби та кінологами. Експерти-вибухотехніки обстежили територію приміщень Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровської обласної ради. Під час обстеження було евакуйовано 700 осіб.

В ході оперативних заходів працівники карного розшуку того ж дня встановили та затримали 32-річного жителя Солонянського району. У чоловіка вилучили сім-карту та телефон, з якого надійшло повідомлення про неправдиве замінування.

За вказаним фактом слідчі Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. За неправдиве повідомлення про замінування йому загрожує від 2-х до 6 років позбавлення волі.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Жора Тритон  (29.05.20 01:20): Вот так купишь на ОЛХ телефон, а с него днем раннее кто-то такие звонки делал. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Да уж  (28.05.20 13:37): В СБУ есть возможность определения № мобилок и их местоположения. Поскольку это ж ОДА, то скинули инфу операм. Відповісти | З цитатою
сеня  (28.05.20 13:30): Все намного проще, выпил, позвонил, в школе не учился, посему про информационные технологии понятия не имел. Вопрос в другом - в чем тайна 17 килограммов, не 15, не 20, а именно 17. Вопрос. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
интересно  (28.05.20 12:43): он реальный или подставной? Каким нужно быть идиотом, что бы хранить симку
и телефон, связанные с преступлением.
Відповісти | З цитатою
житель  (28.05.20 12:41): нашли василия, которому сказали, что ему пора присесть... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті