Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі в результаті зіткнення з BMW загинув водій мопеда: поліція шукає свідків

У Дніпрі в результаті зіткнення з BMW загинув водій мопеда: поліція шукає свідків

14 квітня близько 21:20 на вулиці Андрійченка, в районі будинку № 126 сталося зіткнення автомобіля «BMW 525 TDS» (країна реєстрації Польша) та мопеда «Alfa», внаслідок чого водій мопеда отримав тілесні ушкодження від яких помер у лікарні.

Відомості за даним фактом були внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Прохання до всіх свідків та очевидців ДТП звернутися за телефонами (056) 376 05 14, (096) 290 59 55, або будь-яким зручним для Вас способом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Stas  (21.05.20 00:55): Надо уточнять, что мотоциклист был без шлема,на мотоцикле небыло номерных знаков. При себе водитель не имел никаких документов. Если не ошибаюсь его две недели не могли идентифицировать,хотя симка с разбитого смартфона была жива. А перед этим буквально каждую неделю писали о кражах мототехники на поселке Ясном,Таромском, Сухачевке. Жалко человека,но много пробелов в этой истории. Відповісти | З цитатою
Таня  (20.05.20 13:09): И снова в аварии со смертельным исходом бляханка!
Может пора уже убрать бляханки ( жестянки) с дорог!?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті