Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
09:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі чиновниця Укрпошти перевела 120 тисяч на свій рахунок для виплати кредитів

У Дніпрі чиновниця Укрпошти перевела 120 тисяч на свій рахунок для виплати кредитів

У Дніпрі судитимуть посадовицю дільниці «Укрпошти», діями якої підприємству спричинено збитки у сумі понад 120 тис грн.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно посадової особи АТ «Укрпошта» за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.362 та ч.1 ст.364 КК України (несанкціонована зміна інформації, яка обробляється в автоматизованих системах, вчинена особою, яка має доступ до неї, що заподіяло значну шкоду; зловживання службовим становищем).

Встановлено, що протягом 2019 року начальник дільниці Центру операційного фінансового супроводу Дніпропетровської дирекції АТ «Укрпошта», діючи всупереч інтересам служби, без належних правових підстав перераховувала грошові кошти установи на власний рахунок банку для виплати кредитів.

Так, використовуючи свій обліковий запис, жінка несанкціоновано змінювала інформацію в автоматизованих системах: замість реального надходження коштів до відділів пошти, зловмисниця додавала завідомо неправдиві відомості про прийняття цих коштів на користь банківських установ із зазначенням у реквізитах платежу свого індивідуального податкового номеру та особистого рахунку.

Внаслідок таких дій Дніпропетровській дирекції АТ «Укрпошта» спричинено збитки на суму понад 120 тис грн.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Яврей Митя  (06.05.20 20:34): Не пойму роль Укропочты в доставке пенсий? Почта должна заниматься почтовыми посылками. А что в посылках (пенсии и т.д.) - не их дело. Почтальоны вообще не должны касаться пачек денег. их роль - доставка посылки адресату. Как это в ЕС и США происходит. Відповісти | З цитатою
Вежливая муха  (06.05.20 14:20): Понизить чиновницу до грузчика на центральном терминале Новой Почты.. Відповісти | З цитатою
начальница участка Центра опер  (06.05.20 10:50): Волки позорные! А на чёрной скамье, на скамье подсудимых, Там сидит его дочь и какой-то жиган (с) Відповісти | З цитатою
мнение  (06.05.20 10:11): На фоне реконструкции нового моста - это копейки...
И многих других объектов города...
Відповісти | З цитатою
Вий  (06.05.20 09:37): Воруют уже можно не прятаться.Все чинно,благородно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті