Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
20:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як працює гуманітарна сфера у Дніпрі в умовах карантину

Як працює гуманітарна сфера у Дніпрі в умовах карантину

У період загальнодержавного карантину у Дніпрі навчання позашкілля та спортивні заходи відбуваються в дистанційному режимі. Окрім цього, дніпряни мають можливість переглянути вистави театрів міста онлайн. Усі закупівлі й організаційні заходи у гуманітарній сфері відбуваються згідно з планом.

«Управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради перенесло 20 запланованих заходів, а поки їх сторінки у соціальних мережах заповнюють тематичними майстер-класами. Окрім цього, до Великодня ми підготували велику кількість майстер-класів на пасхальну тематику», – розповіла начальниця згаданого управління Дар’я Біла.
Начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов зазначив, що в період карантину дітей навчають музики та образотворчого мистецтва онлайн.
«Дистанційно готуємо онлайн-прем’єри у міських театрах і запрошуємо дніпрян взяти участь у віртуальних екскурсіях і конкурсах. Готуємо заходи, проведення яких заплановано на другий, третій та четвертий квартал 2020 року. Карантин вніс доки незначні корективи у план загальноміських заходів. Фактично скасували лише один захід – святкування Міжнародного дня театру. 16 подій перенесли на більш сприятливий час», – розповів Євген Хорошилов.
Начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов зазначив, що дитячо-юнацькі спортивні школи перейшли на нову для себе форму роботи – онлайн-тренування. Також у період карантину відбуваються щоденні онлайн-змагання з шахів.
«Було перенесено 68 змагань міського рівня – 48 з олімпійських видів спорту та 25 неолімпійських. Скасована лише традиційна естафета на 9 Травня. Окрім цього, перенесено на невизначений термін чемпіонат Європи з тріатлону та «INTERPIPE Dnipro Half Marathon». Остаточні дати проведення заходів будуть відомі після завершення карантину», – розповів Олександр Осипов.
Зазначимо, що переглянути онлайн-трансляції майстер-класів, тренувань і вистав можна на сторінках у Facebook та Instagram департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та за хештегами #майстерклас, #моєпозашкілля, #залишайсявдома.

У рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця» вже заплановано проведення великого симпозіуму режисерів, а також курс лекцій з історії культури та цикл навчальних екскурсій музеями міста.

Окрім цього, у Дніпрі проходить онлайн-змагання з призовим фондом від Школи сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура «Весна на карантині» та конкурс «Легенди Дніпра — Олександр Поль» від Міського палацу дітей та юнацтва.

Gorod.dp.ua на Facebook.


бизнесмен  (09.04.20 15:37): Мне одному кажется, что все эти люди усиленно имитируют бурную деятельность и доказывают свою важность? Відповісти | З цитатою
Евгений  (08.04.20 21:23): Эти чёрные маски а-ля бдсм, конечно, смотрятся отвратительно, ещё и на пресс-конференции. Многое говорят о человеке. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті