Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
21:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі чоловік на власному городі знайшов застарілу гранату

У Дніпрі чоловік на власному городі знайшов застарілу гранату
Работая на собственном огороде, мужчина нашел устаревшую ручную противопехотная гранату Ф-1

На Дніпропетровщині піротехніками знешкоджено 8 одиниць застарілих боєприпасів.

Майже кожного дня мешканці Дніпропетровщини виявляють небезпечні знахідки часів минулих війн у самих неочікуваних місцях.

Так, 5 березня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області шість разів залучались до робіт зі знешкодження застарілих боєприпасів.

Напередодні, 4 березня, під час пошуку металобрухту, мешканець села Павлівка Солонянського району виявив застарілі мінометні міни калібру 120 мм у кількості 2 одиниць.


Цього ж дня у селі Катеринівка Софіївського району, шукаючи металобрухт, чоловік натрапив на небезпечну знахідку - застарілий артилерійський снаряд калібру 107 мм.


У Дніпрі по вулиці Белградській Амур-Нижньодніпровського району, пораючись на власному городі чоловік знайшов застарілу ручну протипіхотну гранату Ф-1.

5 березня сталося ще три випадки виявлення вибухонебезпечних предметів.

У селі Любимівка Софіївського району, під час проведення земельних робіт на території приватного домоволодіння по вулиці Кооперативній, господар виявив застарілу ручну гранату РОГ-43.

У лісосмузі за межами села Заполички Верхньодніпровського району чоловік виявив застарілий артилерійський снаряд калібру 122 мм.


У Дніпрі, під час прогулянки по вулиці Автопарковій Самарського району, місцевий мешканець знайшов 2 вибухонебезпечних предмети: застарілі артилерійський снаряд калібру 122 мм та мінометну міну калібру 82 мм.



Територія за всіма адресами була ретельно обстежена на наявність додаткових вибухонебезпечних предметів.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області боєприпаси знешкоджено шляхом контрольованого підриву.



Шановні громадяни!
Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише підготовлені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до непоправних наслідків. Дбайте про власну безпеку. Якщо ви виявили підозрілий предмет, одразу телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!
Gorod.dp.ua на Facebook.


Синяя птица  (06.03.20 15:48): Для лучшего восприятия информации моим устаревшим мозгам нужен апгрейд в виде пивного напитка в современной пластиковой таре.. Відповісти | З цитатою
;;  (06.03.20 11:11): Такой навязчивый акцент на слове "устаревший"... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті