Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вертеп і колядки для подорожніх: на залізничному вокзалі Дніпра діти співали новорічних пісень

|«« «« »» »»|

11 січня на Центральному залізничному вокзалі Дніпра вихованці закладів позашкільної освіти міста влаштували вертепно-колядне дійство «Нова радість стала» для подорожніх.

Такий захід проходить уже другий рік поспіль. У ньому взяли участь близько 200 дітей різного віку.

«Сьогодні ми вітаємо всіх із новорічними та різдвяними святами. Колядками, щедрівками та обрядовим вертепом діти з усіх закладів позашкільної освіти міста зустрічають тих, хто приїхав до нашого міста, проводжають тих, хто їде, підтримують тих, хто зустрічає. Таким чином разом ми прагнемо створити святкову магічну атмосферу у дусі українських традицій на весь рік», – розповіла заступниця начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Анна Браткова.

На всіх учасників заходу чекали конкурси та подарунки. Завершилося свято великим флешмобом, під час якого діти та всі присутні виконали одну з найвідоміших українських колядок «Нова радість стала».

«Я вперше брала участь у такому заході. Мені сподобалося, адже це дуже приємно радувати людей навколо, створювати для них гарний настрій. А сьогодні це взагалі люди, які йдуть на потяг або приїздять до Дніпра і їм, мабуть, незвично, що співають так багато дітей, таке яскраве та веселе свято. На мій погляд, це має об'єднувати людей», – поділилася враженнями учасниця театралізованого дійства Владислава Кравченко.

Федір Іванович чекав на свій потяг до Запоріжжя. Каже, що у Дніпрі гостював у рідних.

«Поки чекав на поїзд, підійшов подивитися, що тут відбувається. Мені сподобалося, як співали діти. Так гарно вбрані, чудово колядували. У своєму місті я такого не бачив. Можна сказати, що у Дніпрі мене гарно прийняли та ще й весело провели», - сказав пан Федір.

Gorod.dp.ua на Facebook.


прэлесно  (12.01.20 21:24): дк Шинник на слом, детей на вокзал побираться. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (12.01.20 17:14): Не стесняюсь спросить и таки много наколядовали, чи до лета колядовать будут? Відповісти | З цитатою
Павел Днепр  (11.01.20 20:01): Эх а раньше приезжих встречали цыгане с "магией" от которой люди все что есть отдавали сами. А теперь нищие дети за копейки поют. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті