Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
12:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Знайомтесь: кандидат на пост голови Обухівської ОТГ Лариса Сесь

Знайомтесь: кандидат на пост голови Обухівської ОТГ Лариса Сесь

22 грудня Обухівська об'єднана громада (смт. Обухівка і село Горянівське Дніпровського району, а також смт. Миколаївка Петриківського району) вибере собі голову ОТГ і депутатів місцевої ради.

Обухівка (в минулому Кіровське) - це елітне передмістя Дніпра з чудовою природою, розташоване на березі однієї з найчистіших поки річок Дніпропетровської області - Орілі. У місцевих мешканців є низка важливих проблем: будівництво котеджів для заможних людей, з-за яких рубають дерева і обмежують доступ до лісу, проблеми з вивезенням сміття, занедбаних автошляхів та багато інших.

Хто буде їх вирішувати? Поки що ТВК зареєструвала першу кандидатку на пост голови ОТГ. Це депутат Обухівського сільради Лариса Сесь.

Вона народилася в 1970 році в с. Межова Дніпропетровської області. За першою освітою - економіст, за другою - викладач фізкультури, Лариса Вікторівна з 1998 по 2015 рр. очолювала спортивний клуб при Кіровському селищній раді. Його учасники (від 16 до 60 років) зібрали чимало медалей на змаганнях різних рівнів.

Останні 30 років Лариса Сесь прожила в с. Горянівське. Люди вибрали її спочатку квартальною, потім депутатом Обухівського сільради.

Лариса Вікторівна багато сил вклала в нелегкий процес створення об'єднаної громади, під час своєї депутатської каденції докладала чимало зусиль до наведення порядку із забезпеченням місцевих жителів громадським транспортом, облаштування школи та амбулаторії. Багато односельців публічно дякують Лариси Сесь за її добрі справи. Чи довірять жителі трьох сіл свою долю на наступні 5 років цій сильній жінці? Дізнаємося в грудні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті