Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
23:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вчителі Кам’янського – постійні переможці у конкурсі «Вчитель року»

Вчителі Кам’янського – постійні переможці у конкурсі «Вчитель року»

Педагоги зі шкіл Кам’янського щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року» і досягають гарних результатів як на рівні області, так і на рівні держави.

У 2020 році на базі Кам’янського проходитиме Перший тур конкурс у номінації «Вчитель початкових класів». На рівні міста йде відбір конкурсантів, які представлятимуть Кам’янське у наступних турах.

Як зазначила на брифінгу директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко, вчителі Кам’янського не пропускають жодної номінації у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року» і досягають значних результатів.

«Минулого року від міста було 5 учасників у цьому конкурсі. Три із них стали переможцями обласного конкурсу і представляли Дніпропетровщину на всеукраїнському рівні. Це Сергій Лоза, викладач предмету «Захист Вітчизни» 11-ї гімназії у відповідній номінації, Олена Румик, вчитель французької мови 19-ї школи і Ольга Матвієнко, вчитель початкових класів школи №22 у номінації «Вчитель інклюзивного класу». За підсумками Сергій Лоза посів І місце, а інші викладачі стали дипломантами конкурсу», – розповіла Тетяна Онищенко.
Цьогоріч конкурс «Вчитель року» оголошено в номінаціях «Початкова освіта», «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво» і «Хімія». За участь у номінації «Початкова освіта» змагатимуться 2 педагоги міста – Андрій Олійник, вчитель початкових класів школи №35 та Наталія Мельник, вчитель гімназії №39.

Вчителі, які приймали участь у цих конкурсах і взагалі впроваджують новації у своїй роботі, зауважила Тетяна Онищенко, кожного року нагороджуються педагогічною премією. У 2019 році вісім кращих працівників освіти за сумлінну творчу працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток освітньої галузі Кам’янського відзначили міською премією.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті