Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До програми «Доступні ліки» долучилися вже понад 720 аптек Дніпропетровщини

До програми «Доступні ліки» долучилися вже понад 720 аптек Дніпропетровщини

До державної програми реімбурсації лікарських засобів вже приєдналися понад 720 аптечних пунктів області. Всі вони уклали відповідні договори з Національною службою здоров'я України.

Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА.

«Програмою «Доступні ліки» можуть скористатися пацієнти із серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом ІІ типу та бронхіальною астмою. Вони отримують медпрепарати безкоштовно або з невеличкою доплатою в аптеках, що уклали договори з НСЗУ. До програми реімбурсації в області вже долучилися понад 720 аптек», – зазначили в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА.

Перш ніж іти в аптеку, пацієнт має взяти рецепт у сімейного лікаря, педіатра чи терапевта. З квітня 2019-го його оформлюють в електронній формі. Пацієнт отримує номер рецепта та код підтвердження на телефон у вигляді смс-повідомлення.

Термін дії е-рецепта – 30 днів.

Перелік аптек, задіяних у програмі, – тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sopelman  (01.11.19 09:28): Это просто выходит за все рамки разумного поведения, это же надо, назвать программу направленную на здравоохранение граждан Украины - "Доступные лекарства", что это 17-й век, мы в 21-ом веке живем и все, повторяю ВСЕ существующие лекарства, доступны для людей. Министерство здравоохранения Украины делает все для открытого снабжения (без черных схем) необходимыми медикаментами! А вот чинуш из департамента здравоохранения Днепропетровской ОГА нужно привлекать к ответственности за подобные выходки! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті