Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За порятунок 2-річного хлопчика в поліції Дніпропетровської області нагородили учасників пошукової операції

За порятунок 2-річного хлопчика в поліції Дніпропетровської області нагородили учасників пошукової операції

За самовідданість та активну участь у пошуках дитини начальник ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Огурченко вручив поліцейським та волонтерам наручні годинники.

Сьогодні 24 жовтня, очільник обласної поліції зустрівся з найактивнішими представниками пошукової групи.

Серед нагороджених – оперуповноважений сектору кримінальної поліції Солонянського відділення поліції Віталій Сміюха. Саме він першим почув слабкий дитячий плач у глибокому яру. Поліцейський одразу покликав на допомогу колег і вони витягнули дитину із западини.

Також нагороди отримали інші учасники пошуку – представники громадської організації «Пошук зниклих дітей та Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес».

- Я був приємно здивований, що біда, яка сталася з 2-річним хлопчиком, не залишала байдужим жителів нашого міста. На допомогу поліції прийшли курсанти, нацгвардійці, волонтери громадських організацій та місцеві жителі, які згуртувалися та разом з поліцейськими метр за метром обстежували територію. Також я вдячний нашим поліцейським, які відповідально поставилися до завдання та кинули всі сили на пошук загубленого хлопчика – звернувся до них Володимир Огурченко. – Дякую вам!



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Анархист  (29.10.19 00:09): На следующих выборах голосую за Шария! и потом рвать буду этих полицейских тузиков Відповісти | З цитатою
Анархист  (28.10.19 23:47): Ребята вы гоните, их награда это зарплата с нашего кармана, за что награждение? Мне на работе за выполненную работу вознаграждения не дают, так как обанкротились бы. Это что поймал вора награда, штрафанул водилу награда, вы че там совсем опухли?. А мы ж такие богатые украинцы, что можем наградить. Помните им еще 2-ю ставку платили, так как они ребенка искали в не рабочее время. Ключевое слово двойную, а остальной народ приходя домой часто доделывать работу и бесплатно. А тут наградили, за что? ЭТо их работа им за это платят и немало, и кстати большую часть времени они тупо ничего не делают за эти деньги. Не то что другие вкалывают за каждую гривенку Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Василиса  (25.10.19 12:56): Молодцы! Спасибо Вам за спасенного ребенка!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті