Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
05:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

XI Міжнародна молодіжна науково-практична конференція “Людина і Космос”

XI Міжнародна молодіжна науково-практична конференція “Людина і Космос”
Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М.Макарова на протязі 11 років проводить Міжнародну молодіжну науково-практичну конференцію “Людина і Космос”, організовану НКАУ, НАНУ, провідними підприємствами і вищими навчальними закладами України.

XІ Міжнародна молодіжна науково-практична конференція “Людина і Космос” проводиться
8-10 квітня 2009 року на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова (НЦАОМ), Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара (ДНУ), Відкритого акціонерного товариства “Український науково-дослідний інститут технології машинобудування” (ВАТ “УкрНДІТМ).

До участі в роботі конференції запрошені студенти, аспіранти, молоді фахівці та вчені. Запрошення були направлені у вищі навчальні заклади, науково-дослідні інститути, конструкторські бюро, заводи, в інші підприємства й організації України, ближнього та далекого зарубіжжя.

Тези своїх доповідей надіслала молодь України, Росії, Білорусі, Туреччини, Китаю, Германії, Італії та Бразилії - усього 519 доповідей. На конференцію запрошені державні діячі, керівники й організатори ракетобудування, провідні вчені та фахівці України і Росії, зокрема:

• Зінченко Олександр Олексійович - Генеральний директор НКАУ
• Кузнєцов Едуард Іванович – заступник Генерального директора НКАУ
• Конюхов Станіслав Миколайович – Генеральний конструктор – Генеральний директор ДП “КБ “Південне” ім. М.К. Янгеля”, Герой України
• Щеголь Віктор Андрійович – Генеральний директор ДП “ВО ПМЗ ім. О.М. Макарова”, Герой України
• Бондар Віктор Васильович - Голова обласної держадміністрації Дніпропетровської області, Член Наглядової Ради НЦАОМ
• Поляков Микола Вікторович – ректор Дніпропетровського Національного університету.
• Пилипенко Віктор Васильович – Голова Придніпровського Наукового Центру НАНУ та МОН, академік НАНУ;
• Пилипенко Олег Вікторович - Директор Інституту технічної механіки НАНУ і НКАУ, член-кореспондент НАНУ.

Офіційне відкриття конференції та пленарне засідання відбудеться в конференц-залі НЦАОМ 8 квітня 2009 року об 11 годині.

9 та 10 квітня 2009 року будуть проведені засідання по 23 науково-практичним напрямкам конференції: на базі НЦАОМ, ДНУ, ВАТ “УкрНДІТМ”. Заключне пленарне засідання планується провести 10 квітня 2009 року о 10 годині. На ньому будуть підведені підсумки конференції, прийняті й затверджені рішення конференції, відзначені найкращі доповіді з наступним опублікуванням статей у журналі “Вісник Дніпропетровського Національного університету. Ракетно-космічна техніка ”.

Враховуючи неординарність та науково-практичне значення цього заходу для міста, а також з метою широкого інформування місцевої громадськості в цій галузі, запрошуємо Вас взяти участь у висвітленні конференції у Вашому засобі масової інформації.

Наші координати: тел./факс (056) 377-36-88, тел. (056) 377-35-88.
E-mail: [email protected]
www: www.spacehuman.org
www.unaec.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.


Jackal  (07.04.09 20:43): Эххххххххх, какая ностальгия ... И я когда то на такие конференции ходил. Как слушатель. Интересно было. Ведь моя то специальность. Эээхххх! Ответить | С цитатой
жора  (07.04.09 16:16): я не понял? А где главный космонавт всех времен и народов, Леня-Космос, он же Червонецкий? Как же без него? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте