Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція розслідує забруднення річки Дніпро

Поліція розслідує забруднення річки Дніпро

Відкрито кримінальне провадження за забруднення невідомою речовиною річки Дніпро.

Фахівці обласної екологічної інспекції провели експертизу скидів невідомого походження. Однак результати поки що не оприлюднюють. Їх передали правоохоронцям.

Дніпровське управління поліції відкрило кримінальне провадження за статтею 242 (Порушення правил охорони вод).

“Інформації про те, що саме знайшли, немає. Ще тривають експертизи й досудове розслідування”, – зазначила речниця ГУ Нацполіції в області Ганна Старчевська.
Екологічні інспектори доручили районним і міським чиновникам створити комісію, щоб з’ясувати,яке підприємство скидає в колектор свої зворотні води. До складу комісії мають також увійти представники Держпродспоживслужби, КП “Дніпроводоканал” і КП “Гідроспоруди”.

Інформаційний запит телеканалу D1 щодо невідомих скидів отримала й міськрада Дніпра, проте поки що офіційної відповіді не надала.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Макар  (10.10.19 14:42): Гоняют воду в ступе, уже всем давно известно из-за чего это все и кто это делает. Идите лучше сразу в метрополитен. Відповісти | З цитатою
Житель Победы .  (30.09.19 18:49): Очень жаль что так происходит. Украинцы просто убивают свою природу ! Леса ,реки, земли, все просто бездумно и варварски уничтожается. Зато по количеству вышиванок , прапоров рекордсменов и прочих атрибутов мы впереди планеты всей. Відповісти | З цитатою
иооро  (30.09.19 18:41): Это отходы от солей. что тут не понятного, подвалы проверьте. Відповісти | З цитатою
Да  (30.09.19 13:03): Все замнут ведь все повязаны что владельцы барыги предприятий что и контролирующие органы в них главный девиз «ты мне я тебе» все решает «бабло» им на людей накакать!
Кто не согласен со моим мнением тот увидит результат а результат будет 0!
А выход есть!
Обложить барыг эко-налогом например 10 % от прибыли и пускать средства на устранение экологических проблем !
А депутаты?
А ничего !
Они кто?
Кому прислуживаешь ?
Чьих будешь?
Это они!
Я так думаю!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
и когда сообщат?  (30.09.19 12:26): под Каменским тоже было загрязнение. Пустили волну "это крохмало-паточный завод Порошенко", раздули срач, но результатов так и не предоставили. Был бы тут завод Порошенко, не исключено, что тоже на него списали бы.
Работать начните, а не "руку Порошенко" видеть в любом ЧП! В центре города происходит выброс в реку и не могут найти откуда. Можно подумать, что не знают какие предприятия имеют возможность сброса в коллектор
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті