Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
04:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі перевірять люки на території всіх навчальних закладів

У Дніпрі перевірять люки на території всіх навчальних закладів

Проблема відкритих колодязів водопостачання, каналізації, теплопостачання і зв'язку наболіла і має ряд об'єктивних і суб'єктивних складових: крадіжки, несвоєчасне реагування власників колодязів на звернення і прохання керівників закладів освіти.

З 2018 року зовнішні мережі водопостачання, каналізації і теплопостачання передані з балансів закладів освіти міста на баланси профільних комунальних підприємств. Мережі передані, але проблеми залишилися. Про це повідомляє Департамент гуманітарної політики Дніпровського міської ради.

Сьогодні локалізована проблема в СШ № 55 завдяки народному депутату Макс Бужанский. Всі 15 оглядових колодязів, які були накриті підручними матеріалами, закриті належним чином кришками каналізаційних люків.

З метою системного підходу до вирішення проблеми, в найкоротші терміни буде проведено візуальний огляд усіх кришок оглядових колодязів на території закладів освіти.

"Інформація про неформатні кришки буде негайно передана до Департаменту благоустрою для екстреної заміни. Батьки, активісти і міські депутати, будемо вдячні вам за додатковий контроль", — написав Департамент гуманітарної політики Дніпровського міської ради у соцсеті.

Інформацію можно надавати в коментарях до посту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


122  (27.09.19 18:16): И обяжут родителей купить недостающие люки? Или и тут Бужанский проспонсирует из своего кармана? Відповісти | З цитатою
Тупой алине  (27.09.19 17:35): пока кран подняв люк будет стоять т.к. потом этот люк надо поставить на место деньги за его эксплуатацию добавят к стоимости воды. Ты этого хочешь? Відповісти | З цитатою
Алина  (27.09.19 17:21): очень легко прекратить воровство крышек: нужно делать их в виде конусов, обращенных вершиной вниз колодца. За счет этого утяжеления люк невозможно будет открыть вручную, а только при помощи крана или подъемника. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті