Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині викрито посадовця райдержадміністрації, дії якого спричинили державі збитки у розмірі понад 300 тис грн

 На Дніпропетровщині викрито посадовця райдержадміністрації, дії якого спричинили державі збитки у розмірі понад 300 тис грн

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в області та слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області викрито начальника відділу освіти райдержадміністрації у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, службове підроблення).

Встановлено, що начальник відділу освіти однієї з районних державних адміністрації в області, зловживаючи службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи, протягом 2018-2019 років підписав завідомо неправдиві офіційні документи – акти виконаних підприємством робіт, у яких зазначено завищені обсяги поставленої теплової енергії для опалення приміщень закладів освіти району.

На підставі вказаних документів приватному підприємству безпідставно перераховано державні кошти у сумі понад 300 000 грн.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті