Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 05 июня 2024
11:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У парку Глоби тепер живе лише один лебідь

У робітників парку Глоби – горе. Вони втратили свого улюбленця – білого лебедя Гошу, який прожив у ставку парку 20 років. Красою та елегантністю Гоші приходили милуватися закохані, його, що з бридкого каченя перетворюється на гордого птаха, показували дітям, його, пишаючись, демонстрували гостям Дніпропетровська. Але хтось вирішив, що може свої страхи та злобу зігнати на миролюбному птаху. Розтин, який зробили птаху в зоозоні, показав, що лебедя з великою силою вдарили по голові. Може ногою, може дрючком. Він помер від крововиливу.

Працівники парку знайшли тварину ще живою. Люди зробили все можливе, але врятувати лебедя не змогли. Гоша помер від больового шоку. Ставок осиротів без білого красунчика. Сумує за ним і чорна лебедиця Сеня. Вона все гукає та шукає на воді свого вірного друга.

Борис Дєдов керує парком вже не один рік. Кожен його ранок починався з привітання лебедів. Розумні птахи відповідали йому гучним курликанням. Тепер одинока Сеня мовчазливо підпливає до годувальника й начебто питає: “Чи не бачили Гошу?”

Спостерігати за лебедями - особливе задоволення. Цим займалася не одна тисяча дніпропетровців. Багато з них годували птахів. Гоша не боявся людей і навіть куштував частування прямо з рук. Образити ані дорослого, ані малого лебідь не міг.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте