Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
22:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ЗВЕРНЕННЯ Дніпропетровської міської ради до Верховної Ради України, Президента України, жителів м. Дніпропетровська

ЗВЕРНЕННЯ Дніпропетровської міської ради до Верховної Ради України, Президента України, жителів м. Дніпропетровська
Ми, депутати Дніпропетровської міської ради, не можемо погодитись і без хвилювання дивитись на те, як зростає протистояння у нашій країні.

Наслідками цього стали заклики і рішення деяких органів місцевого самоврядування щодо підтримки того чи іншого кандидата на пост Президента України, утворення неконституційних органів управління, проведення заходів, які направлені на незаконні зміни адміністративно-територіального устрою держави.

Наслідками протистояння є негативні тенденції, що стали проявлятися у фінансово-економічній системі України.

У зв’язку з таким закликаємо Президента України, Верховну Раду України вжити негайних заходів щодо припинення порушень Конституції України, намагання деяких центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування приймати рішення, у тому числі політичні, які не є їх компетенцією.

Закликаємо Президента України, Верховну Раду України, кандидатів на пост Президента України відійти від взаємних обвинувачень. Домовлятися тільки і виключно на користь громадян України.

Вважаємо неприпустимим використання адміністративного тиску у ході проведення виборів Президента України.

Звертаємось до прокуратури міста розслідувати факти порушень законодавства та використання адміністративного ресурсу, які були зафіксовані на виборах Президента України у Дніпропетровську.

Непевний час обов’язково пройде. Після чого треба буде жити, працювати, кохати і виховувати дітей, прагнути до кращого. І не на руїнах, до чого можуть призвести емоції і нехтування пошуку компромісних рішень.

Зі свого боку ми, депутати Дніпропетровської міської ради, вважаємо неприпустимим будь-які дії щодо змін адміністративно-територіального устрою України.

Вважаємо основним завданням усіх і кожного мешканця Дніпропетровська забезпечення життєдіяльності міста, яке є важливою виробничо-економічною складовою держави. Закликаємо до цього всіх мешканців сіл, селищ і міст нашої країни.

Закликаємо дніпропетровців зберігати мир і спокій, взаєморозуміння і взаємоповагу, терпимість до права кожного висловлювати свої політичні уподобання законним шляхом.

Звернення прийнято на ХХІ позачерговій сесії Дніпропетровської міської ради 01.12.04
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті