Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські аудитори виявили 616 млн грн втрат під час ревізії інституту землеустрою

Дніпровські аудитори виявили 616 млн грн втрат під час ревізії інституту землеустрою

Фахівці Східного офісу Держаудитслужби під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності державного підприємства «Дніпровський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 616 тис. грн.

Контрольний захід охопив період з 01.01.2015 по 31.03.2019.

Понад 543 тис. грн недоотримало державне підприємство, позаяк вчасно не провело претензійно-позовної роботи щодо стягнення заборгованості із суб'єкта господарювання за виконані роботи із землеустрою.

Крім того, бухгалтерська служба ДП «Дніпровський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» з порушенням виплатила працівникам заробітну плату, що разом з нарахуваннями призвело до втрати ще майже 61 тис. грн.

Виявлено зайву сплату підприємством коштів за субпідрядні роботи, які фактично не виконувалися.

Матеріали ревізії передано до слідчого управління Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Xena  (19.06.20 14:15): И ничего за этот год в институте не изменилось, зарплаты так и задерживают, разруха увеличивается, уничтожили считай крупное предприятие со своей историей. Відповісти | З цитатою
Суроваяправда  (26.07.19 16:28): Значит неправда, что в ДИЗ большая задержка зарплаты? Відповісти | З цитатою
правда  (24.07.19 16:21): колеги не пишіть на ДП Дніпровський інститут землеустрою необосновані сплетні Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Antioch  (24.07.19 08:58): Бухгалтерия вместе с начальниками отделов во главе с директором выводит деньги с института на подставные счета через фирмы и концы в воду. Людей с января кормят обещаниями о "своевременной" зарплате, а в итоге на 24.07.19. за июнь не выплачено ни копейки, а по налоговой все шито-крыто и идеально. Кто поможет трудовому колективу с горе-директором?!!! Люди молят любую власть помочь и прекратить эту каторгу и прикрыть "контору" - преступный сговор администрации ДП Днепровский институт землеустройства!!! Відповісти | З цитатою
АВОЗИНЫНЕТАМ  (24.07.19 00:16): Задолженность по зарплате (мизерной у производственников) на сегодняшнее число составляет почти 2 месяца.
Как существовать дальше при нынешних ценах? Что думают об этом чиновники этого института не выполняя своих прямых обязанностей ?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті