Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро відзначає День Конституції України

|«« «« »» »»|

Сьогодні, 28 червня, Дніпро відзначає 23-тю річницю ухвалення Конституції України.

Урочистості розпочалися біля стягниці, що на центральному проспекті. Там хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, полеглих за демократичні перетворення України, її суверенітет і територіальну цілісність.

«За останні роки розуміння того, що таке Конституція, змінилося. Громадяни ставляться до Основного закону, як до закону життя, за яким розвивається нація, країна. До речі, Венеціанська комісія визнала, що Конституція України є однією з найбільш прогресивних і демократичних. І ми цим пишаємося», – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Посадовець також вручив подяки міського голови і грамоти Дніпровської міськради працівникам поліції , мерії та активним дніпровцям.

Відзначення Дня Конституції у Дніпрі продовжиться. Так, о 16:00 на Січеславській Набережній відбудеться святковий захід та ярмарок «Ми – майбутнє твоє, Україно!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті