Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
09:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов подав заяву до прокуратури на керівництво парку Глоби

|«« «« »» »»|

Міський голова Дніпра Борис Філатов звернувся із заявою до прокуратури у зв’язку з результатами аудиту, який виявив ознаки кримінальних правопорушень у парку Глоби.

Так, у заяві йдеться про те, що керівництвом парку укладалися сумнівні договори та надавалися будівлі парку в оренду без відповідного дозволу.

Про це 26 червня повідомив директор департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради Максим Музика.

«З третього квітня управління аудиту та контролю Дніпровської міської ради проводило аудит роботи парку. За його результатами міській голова Борис Філатов подав заяву до прокуратури Дніпропетровської області за ознаками кримінальних правопорушень. Серед них – завищення цін будівельних робіт та цін на матеріали і товари, укладання незаконних договорів через здачу будівель під оренду, хоча парк не мав права це робити без дозволу департаменту активів, порушення правил розміщення тимчасових споруд. Тепер із цим розбиратиметься прокуратура», – зазначив Максим Музика.
Крім цього, через інцидент, який стався нещодавно з оглядовим колесом, із власником 56 одиниць атракціонів ТОВ «Кедр», які розташовані у парку Глоби (зокрема оглядове колесо) було розірвано договір «Про часткове компенсування витрат на утримання та благоустрій парку ім. Л. Глоби» в односторонньому порядку.

Так, власник має у п’ятиденний термін припинити роботу цих атракціонів та самостійно їх демонтувати.


«Ціна для відвідувачів за користування цими атракціонами від 20 до 100 гривень. На місяць вони сплачують парку в літній період 19 800 грн. Загалом цей власник займає 2700 квадратних метрів парку, лише прибирання території, якою має опікуватися парк, коштує дорожче, ніж покриває ця сума. Парк недоотримував кошти, але це вже питання правоохоронних органів. Наша завдання спочатку розчистити парк від небезпечних та морально і фізично застарілих атракціонів. Зокрема оглядове колесо 1991 року випуску. Ми несемо відповідальність за життя та безпеку наших дітей, які користуються цими атракціонами. Ми хочемо, щоб у парку з’явилися нові атракціони, на прозорих конкурсних умовах, тож запрошуємо підприємців, щоб вони зверталися до департаменту парків та рекреацій зі своїми пропозиціями», – додав Максим Музика.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Элка  (03.07.19 13:49): Порохоботы! Вы не элита! Вы барские прихвостни, которые возомнили себя эталоном патриотизма и которые на самом деле живут за деньги коррупции-на-крови, паразитируют на публичной коммуникации, занимаясь смыслодеструкцией и блокировкой иных перспектив, раскалывая общество и защищая олигархов и коррупцию.

Неуважаемые мной порохоботы! Вы прямая и явная опасность для целостности Украины и вы делаете сегодня все, чтобы прекратить существование Украины.

Значит так, порохоботы! Если вы действительно любите Украину, бросайте свое грязное дело. Покайтесь и откреститесь от того, что вы делаете. Потому что дело даже не в том, что вы закончите плохо, а в том, что вместе с вами плохо закончит Украина.
Відповісти | З цитатою
Раиса V  (03.07.19 12:02): А какая непогода накрыла улицу Короленко? Спилили по шумок, этой же непогоды, все красивейшие и здлоровые платаны? И это в 5 часов утра, с оцеплением человек 10 полиции города и 5 человек муниципальной полиции города? И как они дружненько пилили и все грузили на уже подготовленые машины. И распилили, прям как китайцы, за 2 часа! Ведь это у них идет под кодом дрова. А бабло нехилое, одно дерево около 400 000 грн дает прибыли.
Не ув. филатов и лысенко! ЖЭелаю вам тоже ощутить такую же боль, которую вы нанесли этим деревья, вам и вашим выводкам, так как такое передается генетически.
Відповісти | З цитатою
Сергей.  (02.07.19 12:29): Не знаю, кого достал Филатов, но для кого то он точно не подарок. Раз скромно намекают. А я могу сказать, печально что до Харькова мы точно не дотягиваем, а хотелось бы. Но то что в городе шевелятся, это заметно. Добавте качества, контроля и порядочности. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сергей.  (01.07.19 17:03): Писать, что кто то, кому то, и так далее- возможно. Но то, что центральный парк города с железной дорогой, полный отстой и совдепия есть городской ПОЗОР, и это точно. А все остальное бла, бла, бла. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (01.07.19 13:00): "Среди них - завышение цен строительных работ и цен на материалы и товары"
А как там с мостом?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Фрол Фомич  (30.06.19 23:24): https://youtu.be/ntEVaqedgpc Відповісти | З цитатою
Мост собери назад  (30.06.19 13:34): Виктор Михайлович взял подряд на починку ворот, разобрал их полностью, а потом... по соседству случился пожар и Полесов убежал "руководить" его тушением. Пока он бегал, ребятишки растащили множество деталей, без которых обратная сборка стала невозможной. Відповісти | З цитатою
5555  (30.06.19 10:19): по сравнению с парком Горького в Харькове, наш парк и парком как-то называть уже не получается ... Відповісти | З цитатою
777  (30.06.19 07:26): В парке Глобы разрушат все до "основанья" а затем отдадут часть территории под застройку домами (проект уже есть) а вместо парка оставят небольшой сквер и все.Кто на этом заработает догадайтесь сами... Відповісти | З цитатою
Шофер  (27.06.19 13:21): А теперь и руководству парка Глобы надо подать заявление в прокуратуру на Филатова и его гоп-компанию. Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті