Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чотирьох поліцейських із Дніпра підозрюють у катуванні

Чотирьох поліцейських із Дніпра підозрюють у катуванні

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, повідомили про підозру чотирьом поліцейським Індустріального відділення поліції Дніпропетровської області за катування людини.

За даними слідства, група з чотирьох поліцейських у листопаді 2018 року після затримання мешканця Дніпра 1992 року народження, застосовуючи силу, змушували останнього зізнатися в крадіжці. Згідно з висновками експертних досліджень у потерпілого виявлено численні тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Якби чоловік зізнався у скоєному, йому було б повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Таке обвинувачення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Поліцейським оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 127, ч. 2.ст. 28 та ч. 1.ст. 365 Кримінального Кодексу України (катування за попередньою змовою групою осіб і перевищення влади або службових повноважень). Також слідчі ДБР направили клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від займаної посади.

У разі доведення вини, правоохоронцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (22.06.19 10:44): Так я не понял: заставляли или заставили признаться в краже? Ложность второго доказать еще можно, а вот первое, без доказательств - не более, чем домыслы. И вообще: имел задержанный к краже отношение или не имел? И зачем печатать такие статьи, если в Украине еще не осудили ни одного мента? Кстати, у старых ментов существовала особая практика выбивания показаний - били сильно, но аккуратно, с последствиями, но без следов побоев. Поэтому или менты недоумками оказались, или с этим обвинением в их адрес что-то не так. Відповісти | З цитатою
Тарас  (21.06.19 15:47): Давно пора..Индусы во все времена были ОПГ в законе.. Відповісти | З цитатою
Юрист  (21.06.19 13:03): Ну очень интересно узнать, какие есть доказательства? Если видео это одно, а если только заявление, заключение эксперта и опознание - это другое. Відповісти | З цитатою
скептик  (21.06.19 12:03): Тут бабушка надвое гадала. С одной стороны не демократично так вести себя с вором. Надо доказывать, а нечем, одна оперативная информация вот и помяли парнягу чуть, чуть. А с другой когда парняга, который работать не хочет и не будет, обнесет очередную квартиру да еще хозяев утюгом погладит взгляд на это, по меньшей мере у хозяев, будет другой. Сейчас публикуют воспоминания сыщиков прошлого столетия Путилина и Кошко, как не странно, но даже тогда воров и убивц мяли в полиции, не видя в этом особых проблем. Не воруй, в полицию не пригласят и мять не будут. Відповісти | З цитатою
А  (21.06.19 11:58): Почему не по ч.3 ст. 127? Відповісти | З цитатою
Олег  (21.06.19 10:59): Реформа удалась.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 4
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті