Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському побудують Палац спорту найвищого рівня

У Кам’янському побудують Палац спорту найвищого рівня

Недобудований об’єкт у Південному районі Кам’янського по вулиці В’ячеслава Чорновола планують перетворити на сучасний Палац спорту.

Дана споруда будувалася, як тренувальна база під Чемпіонат Європи з баскетболу-2015. У 2014 році будівництво зупинилося і об’єкт залишився на балансі держави.

У лютому цього року Кам’янський міський голова Андрій Білоусов написав листа до Кабінету Міністрів з проханням передати об’єкт незавершеного будівництва у власність міста. Наказом №11 від 27 лютого 2019 року Державне агентство інфраструктурних проектів України задовольнило прохання.

22 травня Кабінет Міністрів України прийняв рішення виділити Кам’янському 60 мільйонів гривень на перший етап будівництва багатофункціонального Палацу спорту.

Будівництво почнеться вже цього літа. А за 2-3 роки Кам’янське отримає найсучасніший і багатофункціональний Палац спорту в усій Дніпропетровській області.

У будівлі буде універсальний спортивний майданчик для таких видів спорту як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, бадмінтон, черлідінг і гандбол. Кількість глядацьких місць розрахована на 3024 людини.

Проектом передбачено повне облаштування спорткомплексу з установкою електронних табло, роздягальнями, тренерськими, медичним кабінетом, кафе на 930 місць, санвузлами і іншими додатковими приміщеннями. Благоустрій прилеглої території передбачає будівництво відкритих спортивних майданчиків для ігор у настільний теніс, волейболу, баскетболу, міні-футболу, а також скейт-парку і парковки на півтисячі автомобілів.

Будівництво палацу спорту вважається величезним кроком у сфері розвитку міської інфраструктури. Подібного спортивного об’єкта на три тисячі глядачів ніколи не було в нашому місті і навіть у Дніпропетровській області. Для порівняння, палац культури «Хімік» може вмістити близько 1200 чоловік.

«Це нове життя для об’єкта, який був порожній і занепадав. На базі нового Палацу спорту ми зможемо проводити змагання та інші культурно-масові заходи на найвищому рівні. Також це стане додатковим стимулом для розвитку багатьох інших спортивних напрямків», – сказав Андрій Білоусов.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


мешканець  (25.05.19 22:59): Шановний пане мер, звертаюся до Вас як до палкого шанувальника спорту. Підніміть, а головне вирішіть питання, будівництва спортивної зали в СШ № 27, в цьому районі міста нема ніяких можливостей для фізичного розвитку молоді. Це ганьба, коли дітям нема де займатися фізкультурою під час уроків, не кажучи, що у вільний час там можливо б відкрити спортивні секції Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті