Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
05:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині нині реконструюємо майже 30 шкільних стадіонів

|«« «« »» »»|

Наразі в регіоні Дніпропетровська ОДА реконструює майже 30 шкільних стадіонів. Уже на фініші осучаснення одного з них – поблизу Синельниківської школи №7.

Тепер на місці занедбаної ділянки розкинулася справжня спортивна база. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Виховання здорової нації – таке завдання ставить Президент України Петро Порошенко. На Дніпропетровщині зводимо спорткомплекси, будуємо спортивні майданчики, оновлюємо міні-футбольні поля та осучаснюємо пришкільні стадіони. Один з таких стадіонів з’явився поблизу Синельниківської школи №7. Його реконструкція на фініші», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.
Ще нещодавно пришкільний стадіон був схожий на пустище. Місцина – у пагорбах і поросла травою. У таких умовах у школярів проходили уроки фізкультури.

«Що й казати, раніше займатися було незручно. Горби, трава, курява. Наразі отримали умови, які відповідають сучасним вимогам. В учнів є бажання займатися спортом. Діти можуть виконувати всі програмні нормативи. Якщо ми йдемо в Європу, то, вважаю, це вже європейський рівень», – розказав вчитель фізкультури Володимир Ходаковський.
За його словами, будівельникам вдалося втілити всі задумки в повному обсязі.

На стадіоні облаштували два футбольні поля – велике й маленьке. Одне з них вкрите штучною травою. Покриття стійке до зношування і грати на ньому можна будь-якої пори року.

Доповнюють «спортивне ядро» – волейбольний і баскетбольний майданчики, бігові доріжки, яма для стрибків в довжину, воркаут-зона.

«Пам’ятаю час, коли замість бігової доріжки був насипаний щебінь. А пісок у ямі для стрибків був паскудний. Зараз наш стадіон не впізнати. Він став набагато кращим. Скрізь спеціальне покриття. Я просто в захваті», – поділився враженнями дев’ятикласник Владислав Бересток.
Для вболівальників встановили трибуну майже на 200 місць.

Останній штрих – дві смуги перешкод: тільки-но підрядники завершать їх монтувати, стадіон буде остаточно готовий до експлуатації.

Учні переконані, такий стадіон – не просто візитівка школи. А й заявка на спортивні перемоги.

«З року в рік на міській спартакіаді займаємо призові місця. Тепер неодмінно будемо першими», – кажуть діти.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (29.03.19 15:39): Ну кто так пишет пресс релизы?! Вообще ничего нельзя понять. Как всегда описание процесса без начала и конца. 30 это много или мало или вообще ничто? Сколько всего в регионе школьных стадионов? Сколько из общего количества требует ремонтов? Сколько будет отремонтировано в этом году? Сколько планируется в следующем? Когда по планам администрации закрыть вопрос со школьными стадионами полностью? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті