Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Художні майстерні та молодіжні ініціативи: У Дніпрі затвердили стратегію перетворення міського простору

Художні майстерні та молодіжні ініціативи: У Дніпрі затвердили стратегію перетворення міського простору

20 березня, під час 43-ї сесії міської ради Дніпра, депутати затвердили муніципальну програму «Місто сучасного комфортного простору».

Ініціатива має допомогти зробити міський простір більш сучасним, а ще – прищепити дніпровцям дбайливе ставлення до інфраструктури міста. Стратегія, розрахована на найближчі п’ять років, сприятиме також посиленню туристичної привабливості Дніпра.

До зміни застарілої урбаністичної концепції залучать фахівців, а також студентів, котрі навчаються за мистецькими напрямами.

Так, у рамках програми комунальним підприємствам і установам допомагатимуть з виготовленням мистецьких і дизайнерських проектів для міста. Йдеться про розробку інтер’єрів будівель та оформлення зон відпочинку.

У Дніпрі також хочуть заснувати спеціальні художні майстерні, де створюватимуть, зокрема, скульптури, інсталяції, відеоарт тощо.

Програма передбачає й можливості творчого зростання для молоді. Митцям-початківцям сприятимуть в організації виставок, зокрема, за участі провідних українських і світових майстрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


vis  (20.03.19 16:50): На самом деле эта стратегия принята для того, чтобы спокойно списывать миллионы на всякие картинки и т.д.. Проконтролировать куда ушли деньги невозможно. Гениально! В этом году ещё ни одна такая стратегия появится Відповісти | З цитатою
сергей  (20.03.19 14:21): Нужен крематорий! (25 сек)
https://youtu.be/I2B_5oBC95s
Відповісти | З цитатою
Андрей  (20.03.19 14:11): Собрались, поговорили, разошлись...у них своя реальность. Відповісти | З цитатою
Дом  (20.03.19 13:34): Менять нужно в голове, а не в пространстве Відповісти | З цитатою
13  (20.03.19 13:04): Город современного комфортного пространства. Звучит круто. А по факту наблюдаем совсем наоборот. Конкретно: ул. Глинки и В.Мономаха (бывш. Московская). Соорудили здесь на остановках навесы с гордым названием "Шаурма" или "Кава". Далее: от Глинки до Яворницкого. Сплошная полоса препятствий. Авто припаркованы даже на пешеходном переходе, столбиков нет. Инспекторам, видать, сказали никого не трогать. Теперь зона личного пространства каждого проходящего резко ограничена. Чтобы пройти в этих местах, надо с кем-то потолкаться, особенно в час пик. Вот вам и комфортное пространство. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті