Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кріворожанін незаконно ввозив в Україну зброю в американських автомобілях

Кріворожанін незаконно ввозив в Україну зброю в американських автомобілях

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України спільно зі слідчими ГСУ СБУ під процесуальним керівництвом Головної військової прокуратури блокували контрабанду складових частин зброї в Україну.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Кривого Рога налагодив незаконне переправлення частин вогнепальної нарізної зброї на територію нашої держави. Для протиправного переміщення «товару» зловмисник використовував технологічні пустоти автомобілів, що ввозились в Україну з однієї з країн Північної Америки.

Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання фігуранта справи правоохоронці виявили в імпортованому транспортному засобі контрабандну продукцію, зокрема рамки до пістолетів різних моделей та затвори з ударним механізмом, стволом і зворотною пружиною до пістолетів марки «Глок». Також у помешканні зловмисника вилучено пістолет марки «Кольт 1911», велику кількість пістолетних затворів, рамок, стволів, магазинів та інших елементів зброї.

Фігуранту справи повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 201 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Заходи з викриття зловмисника проводились спільно із співробітниками спецпідрозділів по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Одеській та Дніпропетровській областях, Держприкордонслужбою та Одеською митницею ДФС. - See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/5840#.2hjUijJQ.dpbs





Gorod.dp.ua на Facebook.


и шо еще  (15.03.19 16:37): интересней, а нафига ему тащить аж из Америки основы для древних маузеров и парабеллума, и ручку для револьвера, если остальных его частей не наблюдается, а так же рожки для ПП, да еще и под натовский стандарт. Відповісти | З цитатою
Санта  (15.03.19 16:17): А что, в американских авто разве нельзя? Відповісти | З цитатою
?  (15.03.19 14:09): А нафига ему лысину кубиками закрыли? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті