Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина увійшла до трійки лідерів всеукраїнського рейтингу з олімпійських видів спорту

Дніпропетровщина увійшла до трійки лідерів всеукраїнського рейтингу з олімпійських видів спорту

В Україні склали рейтинг з олімпійських видів спорту за 2018 рік. Лідерів визначали за найбільшою кількістю очок, набраних спортсменами на змаганнях.

Дніпропетровщина – перша у країні з плавання та третя – у загальному рейтингу із 41 виду спорту. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Щороку наші спортсмени гідно представляють Дніпропетровщину на кубках та чемпіонатах в Україні та світі. У всеукраїнському рейтингу за 2018 рік область – у трійці лідерів. Це – результат постійної роботи та наполегливих тренувань», - зазначили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.
Дніпропетровщина посіла друге місце у рейтингу з бадмінтону, легкої атлетики, художньої гімнастики, академічної греблі та сучасного п’ятибор’я. Та третє - з баскетболу, дзюдо і тхеквондо ВТФ.

На місце у рейтингу впливає загальна кількість балів, набраних областю протягом року. Очки нараховують спортсменам за виступи на чемпіонах та кубках України, Європи і світу.

Рейтинг затверджує Міністерство молоді та спорту України. За річним підсумком переможців, які посіли 1-3 місця, нагороджують пам’ятними кубками та дипломами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (19.02.19 22:06): Хорошо отчитываться и манипулировать статистикой: Второе место в Украине по художественной гимнастике - а что сделано нашей властью для этого вида спорта? Дети тренируются в невыносимых условиях: нет ни нового здания, ни ремонта старого, даже чемпионат Украины по ХГ, который прошел в нашем городе, был проведен благодаря неимоверным усилиям тренеров и родителей. ПОЗОР и лицемерие!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті