Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні будуть фіксувати порушення швидкісного режиму

Патрульні будуть фіксувати порушення швидкісного режиму

В Дніпрі в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, на найбільш аварійно-небезпечних ділянках та на дорогах державного значення поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam.

Прилади вже пройшли повірку та отримали експертний висновок ДССЗЗІ.

Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь - яке корегування даних.

Головна мета — навчити водіїв безпечно їздити! Тому дотримуйтеся ПДР і не перевищуйте дозволену швидкість руху.

Нагадуємо, ПДР, п.п. 12.4 - У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 50 км/год.

КУпАП, ст.122. Відповідальність за перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/г – штраф 255 грн. Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 50 км/г – штраф 510 грн.


Gorod.dp.ua на Facebook.


дождались...  (09.01.19 15:11): наконец-то Відповісти | З цитатою
Макс  (09.01.19 14:07): Приусов не достаточно набили? Еще им в руки сложную технику давать? Відповісти | З цитатою
Не полицай  (09.01.19 13:58): Тех.средства: микроволновка, кофемолка и т.д., тоже могут быть сертифицированными, но в отличие от бытового применения в личных целях, тех.средство "Трукам" может использоваться Нац.полицией исключительно если данное тех.средство принято приказом МВД к использованию в системе МВД.
При отсутствии Приказа, то использование гос.органом Трукама - не имеет правовых оснований и не является доказательством обстоятельств и факта возможного нарушения ПДД и состава админ.правонарушения.
Даже принятое к использованию тех.средство может быть доказательством, если оно используется согласно Инструкции по его использованию. "Эксперты" от МВД умалчивают о технических правилах использования Трукама: со штатива, с руки, на пилоне и т.д.
Т.о. с аналогичным успехом можно использовать сертифицированную личную плойку для волос, личный "бурулятор", личный Трукам сидя в машине, на коленях, при приёме пищи или при ... (её Величество Камасутра).
Відповісти | З цитатою
Макарий  (09.01.19 13:19): водителям нужно отлавливать и избивать полициянтов везде, где они только посмеют показаться на публике, а камеры - разбивать! Відповісти | З цитатою
дед  (09.01.19 12:16): В руки камеры им ( они сразу станут теми) ну не знаю, лучше бы стационарно как в нормальных странах. Відповісти | З цитатою
vopros  (09.01.19 11:55): А почему не пишут когда ? Відповісти | З цитатою
D  (09.01.19 11:44): На фото мент прячется за дерево :) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті