Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі проведено показові практичні тренування з реагування на події на водних об’єктах у зимовий період

|«« «« »» »»|

28 грудня 2018 року з метою забезпечення реагування на події на водних об’єктах у зимовий період відбулись показові практичні тренування.

Навчання організовані на території водолазно-рятувальної групи аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, що на Монастирському острові міста Дніпро.

Необхідність проведення навчань зумовлено сумною статистикою нещасних випадків людей на воді у зимовий період. Так, на водоймах області у 2018 році виникло 69 подій (на 25% більше ніж у 2017 році – 55 подій), на яких загинуло 54 особи, з них 7 дітей.

Завдяки професійним та оперативним діям рятувальників врятовано 25 осіб, з них 2 дітей.

Основними причинами загибелі людей є необережне поводження на воді та на кризі (тобто порушення правил безпеки).

Тому, у рамках навчань було проведено відпрацювання практичних питань щодо порятунку людей з криги за допомогою рятувальної техніки катером на повітряній подушці «МАРС-700», рятувального пристрою «Соломинка», надувного трапу та рятувальної мотузки.

По закінченню навчань відбувся випуск слухачів курсу професійно-технічного навчання навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

36 новоспечених пожежних-рятувальників під час курсу навчались рятувати людей, ліквідовувати пожежі та наслідки надзвичайних ситуацій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Какие  (28.12.18 20:57): мощные парни , на последней фотке! Это радует , такие за шкварник вытащят из любой дыры ))) Відповісти | З цитатою
Буги-га-га  (28.12.18 17:15): Все, наконец-то мою жену привлекут! )) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті