Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській ОДА презентували фотовиставку про АТОвців-танцюристів

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровській облдержадміністрації презентували чергову частину фотопроекту «Заради них». На світлинах виставки – учасники Різдвяного балу, який відбудеться у Дніпрі вже 23 грудня. До зйомок приєдналися сім найсміливіших пар.

«Наступного тижня – традиційний різдвяний бал для АТОвців та волонтерів. Саме учасникам танцювального вечора присвятили виставку. На світлинах намагалися передати, як воно – бути частиною цього проекту. Наскільки це складно та водночас цікаво. Бачимо, що пари демонструють на фото багато непростих па. Наші танцюристи вже мають достатній рівень для того, щоб виступати перед глядачами», - розповіла начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

На світлинах – сім пар. П'ять пар – учасників АТО та дві – волонтерів. Одні пари беруть участь в танцювальних вечорах ще з 2016-го, інші – приєдналися тільки цього річ.

Фотосесія для проекту «Заради них» тривала понад дві години

«Учасники позитивні, відмінно відгукувалися на мої побажання. Зйомка пройшла легко, невимушено й радісно, - розповів фотограф проекту Ігор Співак. – Для цієї серії потрібно було зняти динамічні танцювальні сюжети. Учасники допомагали один одному. Наприклад, одна пара стоїть, партнер іншої - підсмикує спідницю чи волосся – аби все було в русі».

«Позувати моментами було важко - коли потрібно було тримати руки наверху. А так фотосесія пройшла на одному подиху», - поділився враженнями учасник Різдвяного балу, АТОвець Юрій Миколюк.

Виставка – у холі Дніпропетровської ОДА за адресою: пр. Поля, 1. Вхід вільний

«Заради них» - проект Дніпропетровської облдержадміністрації. Його учасники – АТОвці, їхні рідні, волонтери.

Кожну серію фотопроекту присвячують окремій темі. Світлини вже розповідали про цивільні професії бійців, їхні спортивні захоплення. Військові фотографувалися зі своїми дітьми, батьками, ветеранами Другої світової війни.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті