Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
14:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Українсько-датський бізнес-форум

10 листопада 2004 року Дніпропетровська торгово-промислова палата проводитиме українсько-датський бізнес-форум у рамках Днів Данії в Україні в приміщенні бізнес-центра за адресою Дніппропетровськ, вул. Комсомольська, 58

Зазначений бізнес-форум організовний Датською торговою радою, Міністерством закордонних справ Данії, Датським бюро з питань теплопостачання за участю Голови Датської торгової ради, посла Данії в Україні та передбачає проведення семінарів, “круглих столів”. Підчас семінарів будуть також проходити індивідуальні зустрічі українських та датських підприємців, на яких Ви зможете провести переговори з компаніями, які Вас зацікавлять.

В Дніпропетровську датська делегація представлятиме енергетичний сектор (обладнання та технологічні рішення в комунальному теплопостачанні, розподілі енергії) та сільське господарство (експорт машин і механізмів, запчастин тощо).

Запрошуємо Вас або представників Вашого підприємства взяти участь у роботі бізнес-форума. Участь у його роботі безкоштовна. Початок реєстрації учасників о 8.30, офіційне відкриття бізнес-форума о 9.00.

ТПП Дніпропетровська:

м. Дніпропетровськ, вул. Шевченка 4
Додаткову інформацію щодо участі у зазначеному заході можна також отримати за телефонами (0562) 369254, 369253 (Управління міжнародних економічних зв’язків), e-mail [email protected]
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті