Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментував ситуацію зі сміттям в Дніпрі і розповів про перспективи

Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментував ситуацію зі сміттям в Дніпрі і розповів про перспективи
Прес-конференція на тему : «Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментує ситуацію у Дніпрі і розкаже про перспективи» 27 листопада в інформаційному центрі «Наше Місто» пройшла прес-конференція на тему «Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментує ситуацію у Дніпрі і розкаже про перспективи». Професор університету NORD Ойстейн Нюстад має десятирічний науковий та практичний досвід роботи у темі утилізації відходів. Він вивчає стратегію управління відходами у ЕU , зокрема у Норвегії, технології переробки, наукові розробки , наявні можливості розвитку даного напрямку в Україні, зокрема у Дніпрі. «Глобальна проблема України і Дніпропетровщини зокрема – це сміттєзвалища та їх накопичення. Також у країни немає штрафів за те, що сміття не сортують. Треба закласти у бюджет кошти і вони окупляться. Так, це суми великі, але це довгостроковий внесок. Згодом ці внески будуть виправдані. Адже сміття – це гроші. У нас в Норвегії наразі навіть завозиться сміття з інших країн для переробки на енергію. В Україні, на жаль, 13 млн тон сміття на рік , а 90% з них потрапляє на звалища. І це, перш за все, шкодить ґрунтовим водам вашої країни, а по-друге - парникові гази. А органічні відходи, до речі, можуть стати паливом – за цим майбутнє», - зазначив професор університету NORD Ойстейн Нюстад.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Петя Длинный  (27.11.18 17:18): Все просто. Те кто продают пусть и принимают перерабатываемые отходы. При советах каждый гастраном или даже мелкий прод магазин принимал бутылки. Так пусть и сейчас АТБ и подобные барыги открывают пункты приема пластика, стекла, бумаги, пленки и т.д. А то барыжат а Вы платите за переработку. У нас вокруг города не осталось ни одной чистой посадки - куда ни сунся везде бутылки! Відповісти | З цитатою
Марта  (27.11.18 14:43): А еще нет штрафов перевозчика за несвоевременный вывоз ТБО и захламление микрорайонов. Я живу в АНД районе, вывозят раз в 10 дней и такая гора образуется за это время!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті