Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
22:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У мерії Дніпра відкрилася виставка дитячих малюнків, присвячених енергозбереженню

|«« «« »» »»|

12 листопада на другому поверсі будівлі Дніпровської міської ради відкрилася виставка дитячих малюнків «Дніпро – енергоефективне місто». Це конкурсні роботи, які намалювали школярі. Також є кілька малюнків вихованців дитячих садків. З-поміж 280 робіт на конкурс було відібрано близько 200.

«На малюнках діти зобразили, зокрема, джерела енергії, як ними користуються у побуті. Ці роботи показують, як у родинах батьки навчають дітей правильно й ощадливо споживати головним чином електроенергію. Приємно, що молоде покоління розуміє необхідність енергозбереження», – сказав організатор виставки, директор департаменту з питань енергоефективних технологій та ініціатив Дніпровської міської ради Дмитро Семенніков.
За його словами, підсумки конкурсу підіб’ють 17 листопада у приміщенні Дніпровської політехніки (у минулому – Національний гірничий університет). Оголошення та нагородження переможців відбудеться на кафедрі альтернативної енергетики. Для дітей там також проведуть різні майстер-класи.

Виставку дитячих малюнків організовано в рамках Днів сталої енергії у Дніпрі. Крім того, упродовж цього тижня у місті проведуть різні заходи для дорослих і дітей.

«Наприклад, сьогодні проводимо практичний семінар для голів ОСББ, усіх зацікавлених щодо сучасних технологій, які застосовуються для тепломодернізації житлових будинків, шкіл, садків. Будуть представлені сучасні засоби для утеплення будівель», – розповів Дмитро Семенніков.
Представник мерії також додав, що 15-16 листопада у місті працюватиме «Школа енергоефективності», яка проходитиме у готелі «Abri» (узвіз Ярмарковий, 1, 5 поверх). У ці дні до Дніпра приїдуть учні з різних міст України, які разом із дніпровськими школярами побувають на екскурсіях в ОСББ «Гудзон» та центрі енергоефективності, де представлені сучасні технології з тепломодернізації.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Псих  (13.11.18 10:01): ... все уже помешались на энергосбережении - так я считаю что отсутствие отопления это есть высшая форма энергосбережения, далее - ввести акцию 2 недели без электричества - просто вырубать рубильники на подстанциях и пусть все и люди и предприятия сидят без света - ведь кому то может и не хватить. ... и самое главное - отключить канализацию полностью - дело ведь очень энергозатратное.
Уже надоело вот это постоянное надувание из мухи слона - хотите чтобы население экономило - отмените субсидии - пока люди их получающие будут жить при коммунизме ничего в жизни и государстве не поменяется, а деньги субсидионного фонда направьте на ту самую энергоэффективность - или нужно чтобы рак на горе свистнул для понимания эти простых вещей
Відповісти | З цитатою
727  (12.11.18 15:51): нет...капец-это вот такие...рисунки детей.энергосбережение.вдумайтесь!дети рисуют солнце.птиц.мам...но не это вот всё!! Відповісти | З цитатою
Жительница  (12.11.18 15:07): Капец, в соседней теме народ жалуется на то, что батареи холодные, что не выдерживает проводка обогреваться электробатареями, что у нас в Днепре семья сгорела от такой батареи, а тут про энергосбережение выставки устраивают. Відповісти | З цитатою
Остаточне прощавай №48  (12.11.18 14:49): Можно еще горячие батареи рисовать и ими греться. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті