Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині зупинено діяльність підпільного цеху, де виготовлявся алкоголь із незаконно ввезеного з РФ недоброякісного спирту

На Дніпропетровщині зупинено діяльність підпільного цеху, де виготовлявся алкоголь із незаконно ввезеного з РФ недоброякісного спирту

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області викрили підпільний цех з незаконного виробництва фальсифікованого алкоголю та зупинили його незаконний продаж.

В рамках проведення операцій «Акциз 2018» та «Рубіж 2018» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України було встановлено жителя одного із міст регіону, який організував у власному домоволодінні підпільний цех, в якому з недоброякісної сировини контрабандного походження незаконно виготовляв горілку, коньяк та вино, вживання яких може становити загрозу життю та здоров’ю людей. Розливали «готову продукцію» в тетрапаки та пластикову тару без будь-яких маркувань.

Збут фальсифікату здійснювався через мережу Інтернет, соціальні мережі, месенджери мобільних додатків, низку місцевих торгівельних об’єктів, а також через постійних клієнтів.

Для доставки продукції фігурант використовував власний автомобіль та послуги компаній-перевізників.

За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено та накладено арешт на 913 літрів спирту та 4 тис. 583 літри фальсифікату загальною вартістю майже 1,3 млн. грн., а також на 1 тис. 304 пачки цигарок та автомобіль, яким здійснювалось незаконне перевезення товару. Загальна вартість вилучених ТМЦ перевищує 1,5 млн. грн.

Окрім того, відібрані зразки вилучених алкогольних напоїв та спиртудля проведення відповідних експертиз. Триває слідство.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Риелтор  (26.09.18 10:44): А как украинская таможня пропустила к нам некачественный спирт? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті