Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2018-му реабілітаційний центр у Дніпрі прийняв вже понад 300 АТОвців

У 2018-му реабілітаційний центр у Дніпрі прийняв вже понад 300 АТОвців

Від підводного душу-масажу та лікувальних грязей до театротерапії.

Вже понад 300 АТОвців прийняв цьогоріч реабілітаційний центр у Дніпрі, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Турбуватися про тих, хто пожертвував власним здоров’ям заради миру в рідній країні, – обов’язок держави. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Відкриваємо в області сучасні реабілітаційні центри. В них – допомога по-європейськи. З демобілізованими працюють лікарі, фізіотерапевти, психологи, – сказав Валентин Резніченко. – Цьогоріч таку програму оздоровлення у реабілітаційному центрі Дніпра вже пройшли понад 300 АТОвців».
У реабілітаційному центрі Дніпра – різноманіття процедур. Підводний душ-масаж, вихрові ванни, вакуум-масаж, магнітолазерна терапія. Відновити здоров’я також допомагають лікувальні грязі, озокерит, вулканічний пил. З ноу-хау – арт- та театротерапія.

Зазвичай курс реабілітації у закладі триває від 17 до 21 дня. Відновити своє здоров’я тут можуть всі учасники бойових дій, а також батьки і дружини загиблих АТОвців. Все – безкоштовно. За направленням слід звертатися до сімейного лікаря або безпосередньо до центру за адресою: Дніпро, пл. Соборна, 14.

Цього літа на Дніпропетровщині запрацював ще один реабілітаційний центр. Він на базі лікарні «Солоний лиман» в селі Новотроїцьке Новомосковського району. Нині заклад прийняв вже першу групу бійців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті