Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі правоохоронці затримали двох іноземців, які нелегально працювали в кафе

У Дніпрі правоохоронці затримали двох іноземців, які нелегально працювали в кафе

Поліція перевіряє у іноземців документи на право проживання в Україні. Чоловіків примусово можуть депортувати за межі України.

15 серпня в ході профілактичного відпрацювання Соборного району міста Дніпра поліцейські виявили та затримали двох іноземців. Чоловіки порушили правила перебування в Україні та нелегально працювали у закладі громадського харчування.

Профілактичний рейд відбувся в рамках всеукраїнської операції «Мігрант». Під час відпрацювання Соборного району поліцейські перевірили заклади громадського харчування в центрі міста та продовольчий ринок. У рейдових заходах були задіяні дільничні офіцери поліції, патрульні поліцейські та службовці Державної міграційної служби. Правоохоронці перевіряли документи іноземців на право проживання в Україні та дозвіл на працевлаштування. У іноземців, які законно перебувають на території України, поліцейські звертали увагу на закінченні терміну перебуванні, роз’яснювали вимоги міграційного законодавства.

Щодо порушників у Головному управлінні ДМС в Дніпропетровській області було складено протокол за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Дільничні подали до міграційної служби звернення про примусове повернення іноземців-нелегалів за межі України.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Чурка  (17.08.18 22:53): Все таки эти иностранцы работают! А не грабят людей и не торгуют наркотой! Відповісти | З цитатою
Deutschland  (17.08.18 20:24): В Украине уже популярна работа для иностранцев???
И сколько они получали на руки? 10 евро в час?
Відповісти | З цитатою
возмущенный житель  (17.08.18 10:08): уважаемые городские власти! вы считаете, это справедливо , что какое-то сомнительное кафе занимает 30% Европейской площади?? ни пройти, ни проехать, вечно эти официанты несутся людям под ноги с подносами. Сделайте с этим что-нибудь. Я понимаю, что владельцы откатывают вам кругленькие суммы, но подумайте о жителях, иначе грош цена вашим лозунгам. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті