Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники розповіли малечі про правила безпеки на воді

|«« «« »» »»|

За вікном літо продовжується. Все більше хочеться відправитися на природу, здебільшого до річки, та насолодитися відпочинком на водних об’єктах.

Тому на часі говорити про воду, а точніше про правила поводження маленьких громадян на водоймах, аби відпочинок приніс тільки радість.

Усім відомо, що вода це чудодійний засіб оздоровлення організму. Але, на жаль, для декого відпочинок біля води закінчується трагедією.

Тож, 16 серпня повчальне і водночас цікаве дійство, представники та водолаз-рятувальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області подарували маленьким вихованцям навчально-виховного комплексу №144, що на вулиці О.Поля в місті Дніпро.

«Є декілька основних правил, яких часто не дотримуються. Що стосується дітей, то їм заборонено самим йти до водних об’єктів. Одному купатися категорично заборонено. Не можна стрибати з обривів, з берега, з «тарзанок», так званих, з лодок, катамаранів. Діти не завжди вміють врахувати правильну глибину і можуть зайти занадто далеко. У результаті це часто призводить до трагедії» - розповіла Дар’я Гречищева.
Маленкі глядачі стали учасниками незвичного, але дуже цікавого уроку безпеки на воді, який для дітей провів водолаз-рятувальники з спеціальним спорядженням. Діти практично ознайомилися з основними правилами безпеки на водних об’єктах, дізналися, що робити, щоб уникнути небезпечної ситуації та відпрацювали дії у разі її виникнення.

Під час зустрічі дітям продемонстрували сучасне рятувальне обладнання й розповіли більше про роботу в Службі порятунку «101».

Вихованці закладу поспілкувалися з представниками рятувальної справи, задали питання та почули цікаві історії. На згадку про зустріч, фахівці Головного управління залишили прапорці з номером Служби порятунку та листівки в яких вказана важлива інформація, аби уберегтися від надзвичайних подій при відпочинку на воді.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті