Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
10:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прокуратура подала до суду на Дніпровську міськраду за порушення пожежної безпеки в школі і дитячому садку

Прокуратура подала до суду на Дніпровську міськраду за порушення пожежної безпеки в школі і дитячому садку

Незважаючи на наявність коштів, Дніпровська міська рада ніяких заходів для усунення порушень пожежної безпеки в навчальних закладах не прийняла.

Дніпропетровська місцева прокуратура №2 звертається до суду з позовною заявою до Дніпровської міської ради та Департаменту гуманітарної політики міської ради щодо вжиття заходів, направлених на усунення порушень протипожежної безпеки у діяльності дошкільного навчального закладу та спеціалізованої школи.

Планові перевірки, проведені органами Державної служби України з надзвичайних ситуацій, засвідчили, що у дошкільному навчальному закладі (ясла-садочок) та спеціалізованій школі еколого-економічного профілю у місті Дніпрі виявлено ряд порушень стандартів та нормативів у сфері пожежної безпеки, що створює потенційну загрозу життю та здоров’ю дітей.

Незважаючи на передбачені у програмах та наявність грошових коштів, Дніпровською міською радою, її департаментами та підпорядкованими комунальними підприємствами і закладами жодних заходів, направлених на усунення виявлених порушень вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, фактично не вжито.

Прокуратура вимагає визнати протиправною бездіяльність Дніпровської міської ради та Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та зобов’язати відповідачів вжити в межах компетенції заходів, направлених на усунення порушень протипожежної безпеки у навчальних закладах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті