Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
06:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі водій Skoda Octavia впав в глікемічний кому за кермом

У Дніпрі водій Skoda Octavia впав в глікемічний кому за кермом

Коли патрульні виявили чоловіка, він ледве дихав.

18 липня, близько 21-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про покинутий автомобіль Skoda Octavia з позначкою таксі між вулицям Короленка та Троїцька. Патрульні прибули на місце події і виявили, що за кермом сидить водій у непритомному стані. Він ледь дихав. Поліцейські негайно викликали швидку допомогу і до її приїзду слідкували за станом чоловіка. Також інспектори зателефонували його дружині. Та повідомила, що він хворіє на цукровий діабет.

Коли прибули лікарі, з'ясувалося, що у громадянина глікемічна кома. Патрульні допомагали лікарям рятувати хворого. За 40 хвилин він прийшов до тями, зміг відповідати на запитання. На місце події приїхали родичі водія та забрали його додому. Чоловік від шпиталізації відмовився.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (20.07.18 12:36): МИНУС государству, за инсулин плати, за все плати, хорошо если инвалидность оформил, хоть какую то копейку дадут ... Відповісти | З цитатою
Бедняга  (20.07.18 12:04): Пусть в следующий раз перед выездом сахар меряет.А так хорошо ,что все живы здоровы.Здоровья водителю. Відповісти | З цитатою
Автолюбитель  (20.07.18 09:07): Респект полиции и не безразличным гражданам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті