Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Біля ДніпроОДА мешканці області позмагалися у знаннях Конституції України

|«« «« »» »»|

Напередодні Дня Конституції України всі бажаючі могли долучитися до бліц-вікторини. Її влаштували біля ДніпроОДА. За кожну правильну відповідь на запитання щодо Основного Закону перехожі отримували невеличкі презенти.

Поповнити знання Конституції можна й у холі обладміністрації – там відкрили фотовиставку до державного свята.

Конституція – головний закон, який гарантує всім громадянам основні права і свободи.

«Українці мають давні традиції демократії. Перша Конституція була написана Пилипом Орликом ще у 18-му столітті, до речі, раніше за американську! – зазначив член громадської організації «Земля і воля» Костянтин Писаревський. – У нас дуже гарна Конституція, просто її треба всім знати і виконувати. Тільки так ми побудуємо справжнє громадянське суспільство, де панує Право».

Просвітницьку акцію до Дня Конституції організували, щоб нагадати людям їхні основні права та обов'язки.

Кожен охочий міг взяти участь у бліц-вікторині – перевірити себе на знання основних статей Конституції та її історії. За кожну правильну відповідь – невеличкі презенти.

Дізнатися більше про Конституцію України всі бажаючі можуть просто у холі ДніпроОДА. Там відкрили фотовиставку до державного свята. На 16 світлинах – історія створення Конституції та основні статті.

Ініціювала виставку громадськість – ДніпроОДА її підтримала.

«Це вже стало доброю традицією – громадськість звертається до обладміністрації з пропозиціями – обласна влада нас підтримує, – розповіла член правління громадської організації «Майдан «Січеслав Дніпра» Вероніка Коміссар. – Просвітницька акція до Дня Конституції дуже актуальна, адже Основний Закон держави має знати кожна людина».

Фотовиставка, присвячена Дню Конституції України, триватиме у холі ДніпроОДА до кінця липня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свидетель Покращення  (28.06.18 08:55): Толку от ее знания, если она не соблюдается ?! Даже на этом сайте! Конституция гарантирует свободу слова и свободу выражения мыслей, но все комментарии, идущие вразрез с линией партии, удаляются модераторами! О какой конституции вообще идёт речь?! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті