Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль продовжує затримувати рибалок-браконьєрів

Водний патруль продовжує затримувати рибалок-браконьєрів

Так, 25 червня під час патрулювання на річці Саксагань у П’ятихатському районі поблизу села Чумаки поліцейські виявили громадянина, що ловив рибу жилковою сіткою приблизно 70 м.

У тенета потрапили 7 судаків, 21 карась, 3 окуня та краснопірка. Загальна сума збитку за підрахунками рибінспектора склала понад 4000 гривень.

Оскільки за таке правопорушення передбачається кримінальна відповідальність за ст.249 (Незаконне заняття рибним промислом), на місце події водники викликали слідчо-оперативного групу П’ятихатського відділку поліції.

А 26 червня водний патруль виявив на Полтавському шосе неподалік села Партизанське водія моторолера Honda Dio без мотошолома.

Під час спілкування з ним поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. А в результаті перевірки транспортного засобу під сидінням охоронці порядку знайшли шприц з невідомою речовиною, схожою на наркотичну.

Громадянин від проходження медогляд відмовився, втім, патрульні склали на нього протокол за ст.130 КУпАП(Керування у стані сп’яніння) та викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (29.06.18 07:40): Транспортное средство конфисковать надо сразу. Тогда меньше браков будет. Відповісти | З цитатою
Днепропетровск  (28.06.18 13:45): Блин я на удочку больше выловил вчера) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті