Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль виявив мешканців Дніпропетровщини, які незаконно виловили риби на понад 10 тисяч гривень

Водний патруль виявив мешканців Дніпропетровщини, які незаконно виловили риби на понад 10 тисяч гривень

16 червня, близько 4-ї години ранку в смт Бородаївка Верхньодніпровського району водний патруль разом із співробітником рибінспекції помітив на березі Кам'янського водосховища автомобіль Москвич. До місця, де він стояв, підпливали на гумовому човні 2 чоловіків. Вони вийшли на берег та стали вивантажувати з човна сітки й мішки.

Патрульні підійшли до громадян та поцікавилися, що вони тут роблять. Ті зізналися, що ловили рибу за допомогою жилкових сіток. Їх було аж 10 штук, загальною довжиною понад 900 м. Дозволу на вилов риби у такий спосіб у рибалок не було.

Як з'ясувалося, чоловіки - мешканці П’ятихатського району. У їхні тенета потрапили 264 карасі, 9 лящів, 29 окунів, 3 судака, 6 сазанів, 2 плітки та 2 плоскирки. Сума збитків склала 10115 грн.

На громадян склали протокол за ст. 85 КУпАП (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу). У зв’язку з тим, що в їхніх діях вбачались також ознаки кримінального правопорушення за ст. 249 ККУ (Незаконне заняття рибним промислом) на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Верхньодніпровського відділку поліції.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Ден  (18.06.18 09:41): Гляньте, рыбу наверное выкладывали дольше чем документировали. Как деньги при приеме на взятках. Это видно команда такая поступила. Прикиньте новость - поймали вора, украл мешок пшеницы - и фото в студию 🌽🌽🌽🌽&#12 7805;🌽🌽 Відповісти | З цитатою
Добрый  (17.06.18 21:28): Выпотрошить и поджарить на костре. Я про рыб. Відповісти | З цитатою
Александр  (17.06.18 10:32): Как так,рыбин было 10 штук,а ущерба аж на 10115 грн? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті