Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
22:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Волейболістки з Кам’янського стали чемпіонами України

|«« «« »» »»|

Із 8 по 12 червня у селищі Коблеве Миколаївської області відбулись змагання 27-го Кубку України серед ветеранів волейболу. Участь у турнірі взяли близько 50 команд з усієї України.

За підтримки міського голови Андрія Білоусова Кам’янське представляли жіноча і чоловіча команди комунального підприємства «Міськводоканал», а також команда «Прометей».

У фіналі змагань вікової групи «жінки 45+» команда «Міськводоканал» перемогла збірну СК «Запоріжжя», і виборола перше місце. Ведучі гравці команди – Юлія Якушева, Марина Харчинська, Ірина Байдюк, Катерина Підлісна, Катерина Латинцева, Вікторія Глонь, Олена Буртова. Нагороди переможцям вручав Олімпійський чемпіон з волейболу 1968 року у Мехіко Володимир Іванов –Заслужений майстер спорту СРСР.

У категорії «жінки 35+» фіналістами стали «Прометей» та збірна Запоріжжя. У запеклій боротьбі кам’янчанки поступилися суперницям і посіли друге місце. В оновленому складі команди «Прометей» – Наталія Васильченко (капітан), Дар’я Ванюк, Лідія Емет, Анна Світлична, Інна Герман, Олена Козиряцька-Середа та інші.

Чоловічій команді «Міськводоканал» випало грати з найсильнішими суперниками: збірними Дніпра, Львова і Києва. Волейболісти з Кам’янського доклали максимум зусиль і показали красиву й видовищну гру, перемігши минулорічних чемпіонів турніру – команду з Дніпра. Однак у загальному заліку наші земляки стали лише шостими. У складі команди: Юрій Петруніч, Олександр Воротняк, Ігор Пінталь, Василь Поцелуєв, Сергій Степанець, Олег Клочко, Олексій Сироватюк.

Наступними змаганнями, в яких візьмуть участь волейболісти міста, стане Кубок Героїв АТО, присвячений 22-й річниці Конституції України. Турнір пройде 28-30 червня на відкритих спортивних майданчиках лівобережної частини Кам’янського.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті